5 χειμωνιάτικα χρώματα που κάθε fashionista θα φοράει το 2024

Οι καλύτεροι συνδυασμοί από τις πασαρέλες F/W 2023

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Όταν σκέφτεσαι μόδα του χειμώνα και αποχρώσεις, η πρώτη σκέψη συνήθως πηγαίνει σε κομψά σύνολα που έλκονται προς τα ζεστά ουδέτερα χρώματα αλλά και στα πολυφορεμένα μαύρα. Συνήθως το χρώμα δεν συνδέεται με τον χειμώνα, κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότερες αποφεύγουμε το κόκκινο (μεγάλη τάση της εποχής και καλά θα κάνεις να το υιοθετήσεις στα all-day looks σου με 17 τρόπους), το φούξια, το κίτρινο, επιλέγοντας συνήθως πιο μουντούς τόνους, όπως γκρι, καφέ σκούρο και φυσικά μαύρο.

Με την σκέψη ότι κάποιος πρέπει να φοράει ζεστά σύνολα τις κρύες μέρες του χειμώνα, αυτό που μετράει είναι πρωτίστως η άνεση και το χρώμα... πάει περίπατο! Ωστόσο, χρειάζεται νομίζω να γνωρίζεις τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων τις πασαρέλες F/W 2023 -που κάποιους θα δεις και την άνοιξη- οπότε δες τα 5 χειμωνιάτικα χρώματα που θα φοράει κάθε fashionista το 2024.

5 χρώματα που όλες θα φοράμε τον χειμώνα του 2024

Black Cherry


Από το φθινόπωρο ακόμα, οι εντυπωσιακές αποχρώσεις του κόκκινου τράβηξαν το βλέμμα. Τα κορίτσια της μόδας υιοθέτησαν το τολμηρό pop χρώμα του μπορντό όπως κανένα άλλο. Τον χειμώνα κάνει θραύση στο street style, αφού όλες οι fashionistas το υιοθετούν σε total looks αλλά και σε μεμονωμένες πινελιές.

Olive Oil


Το πράσινο είναι ένα χρώμα που κυριαρχεί τον χειμώνα, που συνήθως το προτιμά σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Δοκίμασε φέτος πιο ανοιχτούς τόνους που θυμίζουν το ελαιόλαδο και ανάδειξέ το μέσα από total looks αλλά και αξεσουάρ.

Corporate Gray

Το να είσαι εργαζόμενη γυναίκα δεν ήταν ποτέ πιο cool αφού τα office looks φέτος είναι πιο κομψά από ποτέ - ειδικά όταν εστιάζουν στο γκρι χρώμα. Σε tailored κοστούμια, παλτό αλλά και θηλυκές φούστες ή loose παντελόνια, μην το αφήσεις εκτός... χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Power Purple

Αυτή η τολμηρή απόχρωση του μοβ μπορεί να μην είναι και τόσο δημοφιλής στον κόσμο της μόδας, ωστόσο αποπνέει δυναμισμό και αριστοκρατία. Ειδικά φέτος τον χειμώνα δοκίμασέ την σε power dresses αλλά και συνδυασμένη με άλλα τολμηρά χρώματα.

Black is back

Tο μαύρο δεν χάνει ποτέ την αξία του, απλώς δεν χρειάζεται να μένεις μόνο στα κλασικά και βαρετά σύνολα. Οι συνδυασμοί του είναι ατελείωτοι, οπότε μην σκεφτείς καν πως η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με πολλά black κομμάτια. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις δήλωση μόδας με tailored looks.