Κομψό, anti-trend και "εύκολο" - Αυτό το φόρεμα είναι ξαφνικά παντού και θα το βρεις στο Zara με 9,99 ευρώ

Ένα κομμάτι που ταιριάζει σε όλες και κάνει δήλωση μόδας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Τα φορέματα δεν σταματούν ποτέ να ελκύουν τις γυναίκες με κάθε τρόπο, είτε μιλάμε για casualawear είτε για βραδινά κομμάτια. Ο λόγος είναι ότι δημιουργούν πιο θηλυκή σιλουέτα και τονίζουν τις γραμμές μας, ενώ μπορούμε εύκολα μαζί τους να δημιουργήσουμε ένα στυλάτο look.

Πολλά τα σχέδια, πολλά τα χρώματα, πολλά τα μοντέλα, που δεν ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, αλλά υπάρχουν και αυτά τα φορέματα που είναι φτιαγμένα για όλες. Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, κατατάσσεται και ένα κομψό και μοδάτο, anti-trend και "εύκολο" φόρεμα, που πρέπει να προσθέσεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου. Θα το βρεις στα Zara μόλις με 9,99 ευρώ και θα το φοράς όλη την άνοιξη.

Το φόρεμα από τα Zara με 9,99 ευρώ είναι ξαφνικά παντού

Γι' αυτό το φόρεμα, όλα είναι θέμα σχεδίου. Η λεπτομέρεια του ντραπέ δεν είναι μόνο απίστευτα κολακευτική στο σώμα, αλλά προσθέτει επίσης μια αίσθηση πολυτέλειας, που την βρίσκεις μόνο σε ακριβά fashion brands. Όσο για το χρώμα του;

φόρεμα zara

Το tie-dye εφέ το καθιστά σούπερ μοδάτο, ενώ η διαφάνεια δημιουργεί εύκολα μια θηλυκή σιλουέτα. Η τιμή του, άκρως δελεαστική, αφού με 9,99 ευρώ θα γίνει δικό σου - και, πίστεψέ με, αποτελεί μια καλύ επένδυση για την άνοιξη.

tie dye dress

θα το βρεις εδώ

Στα highlights σημείωσε το σχέδιο με ένα μανίκι, που θα κάνει εύκολα δήλωση μόδας στις εμφανίσεις σου. Style tip: Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου αρβυλάκια και τζιν τζάκετ για το πρωί ή με ψηλοτάκουνα και oversized παλτό το βράδυ, δημιουργώντας δύο απόλυτα στοχευμένα και υπέρκομψα looks.

Τα πλεονεκτήματα του ντραπέ φορέματος

Το φόρεμα με σούρες στη μέση ή στα πλαϊνά ή αλλιώς ντραπέ είναι αυτό που ταιριάζει σε κάθε γυναικεία σιλουέτα. Οίκοι όπως Blumarine,

Victoria Beckham

και Bevza

το έβαλαν στις συλλογές τους, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να λεπταίνει τη σιλουέτα, δημιουργώντας κομψές καμπύλες αλλά και ένα σώμα σφιχτό και καλογυμνασμένο.

Συμπέρασμα; Απόκτησέ το για να καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες αλλά και για να κάνεις εύκολα fashion statement όπου κι αν δώσεις το παρών.