PUMA PALERMO: To fashionable sneaker που είναι τάση όλο το 2024

Η PUMA γιορτάζει την επιστροφή του κλασικού αθλητικού παπουτσιού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
PUMA PALERMO: To fashionable sneaker που είναι τάση όλο το 2024

Η μόδα κύκλους κάνει και αυτό μου αρέσει πολύ, αφού διαχρονικά και κλασικά κομμάτια επανακάμπτουν κάθε σεζόν και δημιουργούν στυλάτα σύνολα που κάνουν δήλωση μόδας όπου κι αν τα φορέσω.

Με τα παπούτσια έχω μια εμμονή, η αλήθεια είναι, ενώ τα sneakers δεν τα αποχωρίζομαι με τίποτα, αφού μπορούν το ίδιο καλά να υποστηρίξουν ένα casualwear και sporty look, ενώ το athleisure style με έχει βολέψει πολύ, πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά και το απόγευμα βόλτα με τις κολλητές μου.

To Palermo της PUMA επιστρέφει δυναμικά και μπορώ να το εντάξω εύκολα στις all-day εμφανίσεις μου, αφού απευθείας θα κάνει fashion statement σε κάθε look, αποδεικνύοντας ότι φέτος βιώνουμε μια πραγματική αναβίωση των 80s sneakers.

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό και μοντέρνο από ένα ζευγάρι sneakers και ειδικότερα όταν πρόκειται για σχέδια με λεπτή σόλα, που μπορούν να συμπληρώσουν ένα outfit με τον πιο κομψό τρόπο. Φαντάσου, λοιπόν, τη χαρά μου όταν ανακάλυψα ότι ένα κλασικό αθλητικό παπούτσι όπως το Palermo επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και ήδη έχει γίνει το φετίχ των fashionistas και των fashion bloggers.

Το Palermo της PUMA γίνεται μανία

Πάντα ήθελα ένα αθλητικό παπούτσι που δεν θα μοιάζει με κανένα, διαθέτοντας και class αλλά και μοδάτη εικόνα, για να μην με περιορίζει στους συνδυασμούς που θέλω να κάνω μέσα στη μέρα - και όλα αυτά τα βρήκα στο Palermo που έχει γίνει μανία στην καθημερινότητά μου!

Το νέο drop της PUMA, τραβά όλα τα φώτα πάνω του -και όχι άδικα-, καθώς η 80s κλασική σιλουέτα του απογειώνεται με χρωματικούς συνδυασμούς που κάνουν fashion statement.

Και όχι μόνο αυτό, καθώς θα το βάλω με τις φόρμες μου στο γυμναστήριο, με ένα λεοπάρ παντελόνι, που είναι Νο1 τάση, με το τζιν μου, ακόμα και με μια φούστα με παγέτες, έτσι ακριβώς όπως το φοράνε και τα it-girls αλλά και οι fashionistas στους δρόμους του κόσμου.

dua lipa

Λατρεύω τη ρετρό κατασκευή T-toe, την κλασική gum σόλα και το signature tag PUMA με χρυσά γράμματα, που αμέσως αναβαθμίζει και το πιο minimal outfit μου, ενώ ο ρετρό χαρακτήρας του είναι αυτός που θα μου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ, καθώς αποτελεί τη Νο1 τάση της σεζόν.

puma palermo sneakers

Η Dua Lipa φοράει το Palermo και δημιουργεί τάση

Είναι το pop είδωλό μου και ένα κορίτσι που πάντα λατρεύω να “αντιγράφω” στυλιστικά, αφού κάθε της εμφάνιση γίνεται μανία και “ταξιδεύει” από το ένα μέρος του πλανήτη στο άλλο, δίνοντας ιδέες σε όλες μας και εμπνέοντας την καθεμία ξεχωριστά στο στυλ της.

Η Dua Lipa φόρεσε το Palermo της PUMA στα πλαίσια μιας εξαιρετικής καμπάνιας και δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της, αφού το στυλιστικό της μάθημα “πώς θα απογειώσεις ένα minimal σύνολο” σ' εμένα έπιασε τόπο!

sneakers puma

Άλλωστε, πάντα μου άρεσαν τα διαχρονικά κομμάτια και θέλω να έχω στην ντουλάπα μου ρούχα και παπούτσια που όποτε κι αν τα φορέσω θα ξεχωρίσω.

Το Palermo ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς από το 1980 μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει τίποτα από την στυλιστική του γοητεία, απλώς έχει αποκτήσει αυτές τις μοδάτες “πινελιές” και τη σύγχρονη αίγλη που χρειάζομαι για να αναβαθμίσω ένα σύνολο.

fashion sneakers

Πώς θα φορέσω το Palermo της PUMA

Παιχνιδιάρικο και πολυδιάστατο, εκλεπτυσμένο και μοδάτο ταυτόχρονα, μέσα από τους bold χρωματισμούς του και τους εκκεντρικούς συνδυασμούς χρωμάτων, το Palermo είναι τόσο ευέλικτο, που μπορώ να το φορέσω σχεδόν με τα πάντα, αποτελώντας για μένα το βασικό αξεσουάρ για να δημιουργήσω ένα fashionable look, που ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις.

dua lipa καμπάνια

Χάρη στην κομψή σιλουέτα και την sporty εμφάνισή του, προσαρμόζεται σε κάθε ντύσιμο και περίσταση και ως εκ τούτου είναι ένα πραγματικό πασπαρτού για να το βάλεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

sneakers puma

Εγώ το φοράω με τζιν μάξι φούστες, mini skirts με κάλτσες ή με κομψά slip dresses, για να ισορροπήσω την εμφάνιση. Όταν πάλι θέλω να δημιουργήσω μια πιο cool διάθεση στο στυλ, προτιμώ να φορέσω το Palermo της PUMA με ένα vintage gym τζάκετ και μια μάξι φούστα.

dua lipa puma

Info

Τα Palermo διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στα PUMA stores:

  • Γλυφάδα: Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A
  • PUMA corner store στο Attica City Link: Πανεπιστημίου 9, Αθήνα
  • Θεσσαλονίκη, 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης/ Νέων Μουδανιών, επίπεδο 0
  • e-shop: https://eshop.sportswind.gr/

* Επίσημος αντιπρόσωπος της PUMA σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ο Όμιλος Fais.