Αυτό το θηλυκό παπούτσι κάνει πάταγο στο Παρίσι και τη Ν. Υόρκη - Τώρα θα το βρεις στα Zara πριν γίνει sold out

Είναι κομψό, σούπερ ρομαντικό και με ρετρό διάθεση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είμαστε κοντά στο ξεκίνημα της νέας σεζόν αλλά ένα παπούτσι ήδη κάνει πάταγο από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη στο street style, λαμβάνοντας τα πιο θετικά σχόλια των fashionistas. Το πιο θηλυκό γοβάκι της άνοιξης είναι εδώ και μας κλείνει πονηρά το μάτι να το φορέσουμε με τα πάντα!

Ξεκινώντας από τα πλέον εμβληματικά slingbacks της Miu Miu, τα οποία εμφανίστηκαν ασταμάτητα σε διασημότητες πέρυσι, η τάση στις λεπτομέρειες με τις αγκράφες, τα πολλά λουράκια και τη μυτερή μύτη, σε συνδυασμό με το χαμηλό λεπτό τακουνάκι, τα κάνει ακαταμάχητα.

Πλέον θα τα βρεις στα Zara, σε τρία βασικά σχέδια για να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα, πάντα στα πιο στοχευμένα χρώματα της σεζόν. Δοκίμασε το κόκκινο, για μια άκρως θηλυκή εμφάνιση, που θα σε πάει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο μπαράκι.

Κάνουν εύκολα δήλωση μόδας σε κάθε σύνολο, ενώ είναι ευέλικτα και ευκολοφόρετα, από βραδινά φορέματα σε πάρτι μέχρι φαρδιά τζιν παντελόνια για μια πιο χαλαρή εμφάνιση αλλά και pencil φούστες, για ένα στοχευμένο office look, χαρίζουν εύκολα μια αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε look.

Το πιο θηλυκό παπούτσι της σεζόν κάνει πάταγο στο Παρίσι

Το Instagram πλημμυρίζει από fashion influencers που δεν βγάζουν από τα πόδια τους τα θηλυκά αυτά γοβάκια, που τα συνδυάζουν με τα πάντα και εκείνα διακριτικά κάνουν... το κομμάτι τους στους δρόμους του κόσμου.

Το μεγάλο τους μυστικό βρίσκεται φυσικά στο σχέδιο, που είναι κομψό, κολακεύει τις γάμπες, με όποιο μήκος κι αν επιλέξεις να τα φορέσεις, αλλά και όταν μόλις φαίνονται διακριτικά κάτω από oversized παντελόνια.

Απόκτησε το πιο θηλυκό παπούτσι στα Zara

Οι προτάσεις στο Zara είναι τρεις και αφορούν στον αριθμό που έχουν τα λουράκια αλλά και στο χρώμα, με τρεις αποχρώσεις να ξεχωρίζουν. Μπορντό, κόκκινο και μαύρο για να ταιριάζουν εύκολα με όλα σου τα looks. Η τιμή τους είναι στα 29,95 ευρώ και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις στοχευμένα το ζευγάρι που θα κάνει τη διαφορά στα δικά σου... βήματα!

μπορντό γοβάκια

μπορντό γόβες

Θα τα βρεις εδώ

Tip: Εφάρμοσε μαζί τους τη mirroring method, προσθέτοντας στο look σου αξεσουάρ σε μπορντό χρώμα.

κόκκινες γόβες

κόκκινα γοβάκια μυτερά

Θα τα βρεις εδώ

μαύρα γοβάκια με λουράκια

μαύρα γοβάκια χαμηλά

Θα τα βρεις εδώ