Πώς θα συνδυάσεις το τζιν με το πουλόβερ - Αυτά είναι τα 5+1 looks που προτιμούν τα it-girls για να εμπνευστείς

Συνδυσμοί-πασπαρτού που δηλώνουν αβίαστη κομψότητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου (ή το budget σου), ο συνδυασμός τζιν και πουλόβερ (που το βάζεις και με 6 διαφορετικούς τρόπους) είναι από τους πιο στοχευμένους για φέτος αλλά και από τους πιο αγαπημένους στα κορίτσια της μόδας.

Από τη μία ο χουχουλιάρικος χαρακτήρας του πουλόβερ όσο κρατάει ακόμα ο χειμώνας και το γεγονός ότι είναι διαθέσιμο σε χιλιάδες χρώματα και σχέδια και από την άλλη, το all-time classic τζιν παντελόνι, που προσθέτουμε σχεδόν σε κάθε μας casual (και μη) εμφάνιση.

Οπότε ο συνδυασμός αυτός, κάθε άλλο παρά κοινός και ξεπερασμένος είναι, αλλά μοιάζει ευέλικτος και άνετος και μπορεί να δημιουργήσει πολύ κομψά σύνολα για all-day εμφανίσεις.

Παρακάτω, λοιπόν, δες 6 looks με τζιν και πουλόβερ για να εμπνευστείς για την επόμενη έξοδό σου από τα κορίτσια του Instagram και να τα δοκιμάσεις μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες.

5+1 looks με τζιν και πουλόβερ για να εμπνευστείς

Γκρι τζιν + γκρι πουλόβερ + δερμάτινο σακάκι + kitten heels

Tip: Βάλε γκρι χοντρές κάλτσες για να κάνεις δήλωση μόδας με το outfit και να τονίσεις τον ρετρό και θηλυκό του χαρακτήρα. Ένα αξιοζήλευτο look που συνδυάζει τις τράχουσες τάσεις με το παρελθόν.

Light τζιν + λευκό πουλόβερ + tailored σακάκι + γόβες

Tip: Μια εμφάνιση για να βγεις το βράδυ και να κάνεις εντύπωση. Ο απόλυτος ορισμός της κομψότητας και των σλυγχρονων τάσεων.

Ανοιχτόχρωμο τζιν + μπλε πουλόβερ + Mary Janes

Tip: Τα ρετρό γοβάκια θα κάνουν τη διαφορά σε ένα κατά τα άλλα κλασικό σύνολο, που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Wide-leg τζιν + crop πουλόβερ + mules

Tip: Θα αναδείξεις το φαρδύ τζιν παντελόνι με ένα crop πουλόβερ και θα μεταμορφώσεις αυτό το casualwear σε σούπερ feminine look με τα ψηλοτάκουνα mules.

Boyfried τζιν + oversized πουλόβερ + Ugg μπότες

Tip: Κάνε το πιο στοχευμένο layering με λευκό πουκάμισο τη φετινής χρονιάς. Προτίμησε καφέ τόνους σε πουλόβερ και μπότες, για μια στοχευμένη εμφάνιση.

Λευκό τζιν + ριγέ πουλόβερ + καμπαρντίνα + sneakers

Tip: Το απόλυτο σύνολο της σεζόν! Με vintage διάθεση και preppy χαρακτήρα, θα γίνει το αγαπημένο σου μέχρι την άνοιξη.