Πώς θα φορέσεις το τζιν παντελόνι σου την άνοιξη; - 6 συνδυασμοί για να μην βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις αυτές τις "φρέσκες" ιδέες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ένα λευκό πουκάμισο, ένα μπλέιζερ, μποτάκια με τακούνι... Aυτά είναι κομμάτια που αποτελούν τον πυρήνα μιας... τίμιας capsule γκαρνταρόμπας, αλλά υπάρχει και ένα ρούχο που πραγματικά ξεχωρίζει ως διαχρονικό basic item, και αυτό είναι ένα τζιν παντελόνι.

Είτε πρόκειται για ένα κλασικό μπλε είτε για ένα φαρδύ, είτε για ένα boyfriend ή skinny, ένα σκουρόχρωμο ή λευκό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ανάμεσα στις fashionistas όλου του κόσμου ότι το τζιν είναι το πιο ευέλικτο κομμάτι της ντουλάπας μας όλο τον χρόνο.

Πόσες φορές, όμως, καταντά ρουτίνα ένα styling με τζιν, ειδικά όταν αλλάζουν οι σεζόν και εμείς θέλουμε να ανανεώσουμε τα looks μας, αλλά πάλι πέφτουμε στα ίδια και τα ίδια. Δεν θέλω λοιπόν καμία δικαιολογία, αφού χωρίς δυσκολία μπορούμε να φρεσκάρουμε τα σύνολά μας με τζιν παντελόνι και να είναι στοχευμένα τόσο στις τάσεις όσο και στη νέα σεζόν που είναι προ των πυλών.

Με την άνοιξη επιτέλους στον ορίζοντα, χρειαζόμαστε όλες λίγη έμπνευση για το πώς θα φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν τη νέα σεζόν, γι' αυτό μια διαδικτυακή βόλτα στις πιο κομψές γυναίκες στο Instagram μάς δείχνει 6 στοχευμένες εμφανίσεις που μπορούν να αντιγραφούν εύκολα.

6 συνδυασμοί με τζιν παντελόνι για να φορέσεις την άνοιξη

Ανοιχτόχρωμο τζιν + denim jacket + γιλέκο + αθλητικά

Tip: Μην φορτώσεις το look με αξεσουάρ, αφού όλη τη διαφορά στο outfit θα την κάνει το μοδάτο γιλέκο. Προτίμησε λευκό χρώμα, για μια ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Τζιν με ρεβέρ + πανωφόρι με ζώνη + μπαλαρίνες

Tip: Οι μπαλαρίνες ταιριάζουν ιδανικά με τζιν με φαρδιά μπατζάκια κι επειδή είναι must-have παπούτσι της άνοιξης, άφησέ το να φανεί.

Wide-leg τζιν + κόκκινο πουλόβερ + kitten heels

Tip: Βάλε μια κόκκινη πινελιά στο σύνολο, αφού το τζιν αγαπά αυτό τον συνδυασμό. Το μυστικό εδώ βρίσκεται στη λεπτή ζώνη που δημιουργεί σιλουέτα, βάζοντας το φαρδύ πλεκτό μέσα από το παντελόνι.

Λευκό τζιν + σουέτ jacket + μπότες με τακούνι

Tip: Προτίμησε το λευκό τζιν για να φωτίσεις τα γήινα χρώματα στα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου. Εάν επιλέξεις κλασικό τζιν, το look θα είναι αδιάφορο.

Μπλε τζιν + blazer + λεοπάρ γοβάκια

Tip: Η διαφορά θα γίνει εδώ στα παπούτσια. Για να φρεσκάρεις, λοιπό, το τζιν σου και να μη μοιάζει... μία από τα ίδια, φόρεσέ το με γοβάκια που τιμούν το animal print της σεζόν!

Oversized jean + tweed crop σακάκι + flats

Tip: Το quiet luxury στυλ θα αναδειχτεί με τον καλύτερο τρόπο. Το μπεζ χρώμα στο σακάκι θα δείξει το look πολυτελές και ταυτόχρονα φουλ φρέσκο.