Trench coat season: Στα Stradivarius θα βρεις την καμπαρντίνα φοράνε όλα τα κορίτσια της μόδας - Κοστίζει μόνο 39,99 ευρώ

Είναι το key-piece της άνοιξης για άλλη μία χρονιά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

H καμπαρντίνα είναι το τέλειο "υπερ-εποχιακό" πανωφόρι, με κλασικά και διαχρονικά στοιχεία, που το καθιστούν απαραίτητο κάθε σεζόν - την άνοιξη το φοράμε με το τζιν μας και τον χειμώνα κάνουμε layering με πουλόβερ και ζακέτες.

Είναι ένα must-have fashion item χωρίς αμφιβολία, που όλα τα κορίτσια της μόδας τιμούν και με το παραπάνω στις εμφανίσεις τους, αποτελώντας ένα από τα basic κομμάτια σε μια γυναικεία capsule γκαρνταρόμπα. Κάνει εύκολα όλα σου τα σύνολα να φαίνονται ακριβά και είναι ιδανικό γι' αυτήν τη μεταβατική εποχή του χρόνου.

Ποιο κομμάτι, όμως, χρειάζεται να αποκτήσεις φέτος; Οι fashionistas στο street style επιλέγουν μπεζ χρώμα, που είναι βολικό και συνδυάζεται εύκολα, ενώ τα vibes από τις πασαρέλες έδειξαν ότι οι γήνινες αποχρώσεις στα πανωφόρια καλά κρατούν.

Στο Stardivarius θα βρεις το "one and only" κομμάτι για την άνοιξη του 2024, μια καμπαρντίνα που θα βολευτείς πολύ και μάλιστα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία, αφού κοστίζει μόλις 39,99 ευρώ.

Θα τη φορέσεις σε total beige looks, με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι αλλά και με ένα μαύρο bodycon φόρεμα, δημιουργώντας το πιο στοχευμένο mob wife look - προσθέτοντας μεγάλα γυαλιά ηλίου, ψηλοτάκουνες γόβες και χρυσαφί statement αξεσουάρ.

Θα βρεις τη must-have καμπαρντίνα της σεζόν στα Stardivarius με 39,99 ευρώ

Οι περισσότερες σίγουρα έχετε μια καμπαρντίνα στην ντουλάπα σας, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσετε ακόμα μία μοδάτη, που θα ενημερώσει στυλιστικά τα all-day looks σας. Φυσικά δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χιλιάδες ευρώ για μια καμπαρντίνα, αφού στο Stadivarius θα βρεις την πιο στυλάτη της άνοιξης μόλις με 39,99 ευρώ.

καμπαρντίνα σύνολο

Το τέλειο στυλ, το πιο βολικό χρώμα, αφού το μπεζ είναι πάντα κλασικό, με ζώνη στη μέση, για να μπορείς να δημιουργήσεις σιλουέτα ανάλογα με τα outfits που θα τη συνδυάσεις, ενώ η loose γραμμή της σού επιτρέπει να κάνεις δήλωση μόδας, φορώντας την με wide-leg τζιν παντελόνια και φαρδιά πουλόβερ.

μπεζ καμπαρντίνα

Θα την βρεις εδώ

Πριν λοιπόν γίνει sold-out καλά θα κάνεις να ρίξεις μια ματιά στην πρότασή μου, αφού μια καμπαρντίνα θα την χρειαστείς σίγουρα μόλις φτιάξει ο καιρός και αυτήν από τα Stardivarius σίγουρα θα τη λατρέψεις.

Αντίγραψε το look

τζιν παντελόνι

Τζιν παντελόνι, €69,90, Raere

top μπλε

Tοπ, €9,99, Stradivarius

πουκάμισο

Πουκάμισο, €22,99, Stradivarius

αθλητικά

Sneakers, Samba, €120, Adidas