Zara: Φέρνουν στη νέα τους συλλογή το πιο "μισητό" παπούτσι - Δεν θα το αποχωριστείς όλη την άνοιξη

Σύντομα θα το βάλουν όλες και θα γίνει sold-out

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Τα καταστήματα Zara φέρνουν στη νέα τους συλλογή τη μόδα που μισούσαμε στα παπούτσια! Κι αν όχι όλες, οι περισσότερες. Ωστόσο, η αναθεώρηση περί αυτού ξεκίνησε από τις αρχές του χρόνου, όταν είδαμε τα εν λόγω παπούτσια να φοριούνται από μοντέλα στις επιδείξεις διάσημων Οίκων, κατά κόρον από τις fashionistas αλλά και στο Instagram οι fashion influencers τα τίμησαν δεόντως.

Θέλεις από τη μία οι ρετρό επιλογές, που η μόδα φέτος τις θέλει να γίνονται σε μεγάλο βαθμό, θέλεις η άνεσή τους αλλά και το γεγονός ότι πάνε εύκολα με όλα μας τα ρούχα, το Zara τα επαναφέρει και προκαλεί "πανικό", αφού σε λίγο όλες θα τα φοράνε και σίγουρα θα γίνουν sold-out.

Πρόκειται για all-time clessic παπούτσι, που πριν από αρκετά χρόνια τα φορούσαν μικρές και μεγάλες κυρίες όμως γρήγορα "πάγωσαν" και μπήκαν στο περιθώριο του στυλ... Από το φθινόπωρο, όμως, και μέχρι τώρα τα βλέπουμε παντού και πλέον είναι από τα πιο λατρεμένα κομμάτια.

Έτσι επανακυκλοφορούν σε πιο ανανεωμένη "έκδοση" και σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις! Οι μπαλαρίνες δεν περνούν απαρατήρητες και το Zara έχεις αυτές ακριβώς που χρειάζεσαι για να "φρεσκάρεις" τα ανοιξιάτικα looks σου χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ.

Απόκτησε το πιο "μισητό" παπούτσι από τα Zara που θα φοράς όλη την άνοιξη

Πάντα τις συνδέαμε με το μπαλέτο και αδιαφορούσαμε για το χαμηλό τους ύψους - ή καλύτερα για το γεγονός ότι σχεδόν νιώθεις το πάτωμα κάτω από τα πόδια σου!

Έτσι ποτέ δεν έγιναν αγαπημένα στον κόσμο της μόδας, απλώς εξυπηρετούσαν τις ανάγκες μας σε συγκεκριμένες εμφανίσεις.

Τώρα, όμως, τα κορίτσια της μόδας τις φοράνε με πάθος, οι επώνυμες τις συνδυάζουν με φούστες, φορέματα και παντελόνια και οι μπαλαρίνες γίνονται αυτόματα sold-out. Πριν συμβεί, λοιπόν, αυτό, απόκτησε αυτό το "μισητό" παπούτσι από τα Zara (σε καφέ και μαύρο) και φόρεσέ το όλη την άνοιξη.

μπαλαρίνες zara

μπαλαρίνες μαύρες

Θα τις βρεις εδώ

μπαλαρίνες καφέ

Θα τις βρεις εδώ