Το Μιλάνο μίλησε: Αυτή η τάση στις τσάντες θα κυριαρχήσει στα ανοιξιάτικα looks μας

Είναι στην κορυφή των trends για άλλη μία σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Κομψές γυναίκες, επώνυμες και μη, έδωσαν το "παρών" στο Μιλάνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, παρακολουθώντας τις Εβδομάδες Μόδας, ενώ εμείς εστιάσαμε στις τάσεις της νέας σεζόν, ξεχωρίζοντας αυτές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και μας έκαναν "κλικ".

Μάλιστα σε όλες τις πόλεις της μόδας τους τελευταιους μήνες είδαμε στο street style παρόμοια trends να κυκλοφορούν ανάμεσα στις fashionistas, αλλά ένα το είδαμε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα. Μια τάση στις τσάντες θα κυριαρχήσει στα looks της νέας σεζόν - που την βλέπουμε και όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα να κοσμεί τα χέρια των κοριτσιών της μόδας.

Αυτή η τάση στις τσάντες θα κυριαρχήσει στα ανοιξιάτικα looks μας

Την εντοπίσαμε να την κρατάνε πολλά it-girls αυτόν τον μήνα μόδας, οπότε φαίνεται να γίνεται βασικό στοιχείο στα looks όσων γνωρίζουν από trends. Η μπορντό τσάντα δεν περνά απαρατήρητη και κάνει εύκολα δήλωση μόδας και στα πιο minimal outfits.

Από τα υπερμεγέθη clutches μέχρι τις κομψές shoulder-bags, σχεδόν κάθε στυλ τσάντας έλαβε ένα μπορντό makeover αυτήν τη σεζόν. Ενώ πριν από μερικούς μήνες το κόκκινο έκανε θραύση, πλέον η "μπορντό αδελφή" του κάνει fashion statement.

Tαιριάζει άριστα με ουδέτερoυς τόνους, ενώ έχει αποδειχθεί πολύ πιο εύκολη στο styling σε σχέση με άλλα bold χρώματα. Δεν είναι τυχαίο που ξαφνικά αυτή η τάση στις τσάντες είναι παντού, με την μπορντό να γίνεται μανία.

Εντοπίστηκε στις επιδείξεις των Bottega Veneta, Chloé, Eudon Choi, Gucci και άλλων και η βαθιά αυτή απόχρωση merlot συνδυάστηκε με μπλε, μοβ, ροδακινί, χακί και μαύρο, δείχνοντας την ευέλικτη φύση αυτού του κομψού χρώματος.

Μην την προσπεράσεις και απόκτησε κι εσύ αυτήν που θα κάνει αίσθηση στο look σου, επιλέγοντας από τις ακόλουθες προτάσεις.

Shop the trend

τσάντα ωμου

Crossbody, €450, Marcs Jacobs

τσάντα ώμου μπορντό

Hobo, €100, Tommy Hilfiger

τσάντα μεγάλη

Tote, €98,10, FRNC

τσάντα με αλυσίδα

Με αλυσίδα, €175, Michael Kors

τσάντα με logo

Chain bag, €395, Pinko

μπορντό τσάντα

Καπιτονέ, €180, DKNY