Το street style μίλησε: Αυτός είναι ο τρόπος για να φορέσεις το τζιν την άνοιξη

Δοκίμασε κι εσύ αυτό το κομψό styling στις εμφανίσεις σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Ότι από εδώ και στο εξής θα μιλάμε διαρκώς για τζιν, είναι γεγονός. Η άνοιξη είναι η εποχή του και φέτος έχεις την τιμητική του, αφού όλες οι πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 το παρουσίασαν με διάφορες μορφές. Ωστόσο ένας είναι ο τρόπος που θα κυριαρχήσει στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Εάν αγαπάς το denim όπως και οι περισσότερες fashionistas τότε θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω. Ο λόγος; Το double denim είναι στην κορυφή των τάσεων και θα σε βολέψει πολύ - πέρα από το στυλ που θα σου χαρίσει έτσι ή αλλιώς.

Ταυτόχρονα τόσο minimal και statement, θα νιώσεις ότι όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σου - αυτή είναι άλλωστε η δύναμη του τζιν όποτε το επιλέγουμε στις εμφανίσεις μας. Η τάση του "διπλού τζιν" είναι μία από τις κορυφαίες της άνοιξης.


Αυτός είναι ο τρόπος για να φορέσεις το τζιν την άνοιξη

Το είδαμε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στην Κοπεγχάγη, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Μιλάνο και δεν μπορούσαμε παρά να λατρέψουμε τα total denim looks - όσο περισσότερο τζιν αυτή την άνοιξη, τόσο το καλύτερο!

Κι ενώ υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να διαμορφώσεις αυτό το στυλ, ο πιο δημοφιλής είναι το τζιν μπουφάν συνδυασμένο με φαρδύ τζιν παντελόνι αλλά και το oversized τζιν πουκάμισο με στενή μάξι denim φούστα.

Η ομορφιά αυτής της νέας τάσης είναι ότι σίγουρα θα έχεις κάποια κομμάτια στην ντουλάπα σου, συνδυάζοντάς τα όπως σου αρέσει - ακόμα και διαφορετικά χρώματα denim μπορείς να φορέσεις μαζί. Δες τις προτάσεις από τα κορίτσια στο street style για να πάρεις ιδέες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Mei (@sasha.mei)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laure (@sevenaugust)

Style note: Προτίμησε σκούρα χρώματα για πιο chic εμφανίσεις ή τόλμησε να φορέσεις διαφορετικές υφές τζιν, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις fashion statement. Να θυμάσαι ότι φέτος τα oversized κομμάτια είναι must όπως και οι μάξι στενές φούστες, ενώ θα κάνεις τη διαφορά με μια denim pencil skirt, αναβιώνοντας το ρετρό στυλ.