Αυτό το παντελόνι έχει γίνει viral - Το φοράνε όσες ξέρουν από στυλ

Θα αντικαταστήσεις αμέσως το τζιν σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Καθώς προχωράμε μεταξύ των εποχών, μερικά βασικά κομμάτια της ντουλάπας είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση, παρέχοντας ταυτόχρονα άνεση και στυλ. Έχοντας καταλήξει στα πουκάμισα και τα πανωφόρια, τώρα η προσοχή στρέφεται στα παντελόνια.

Μια τάση, λοιπόν, είναι αυτή που ξεχωρίζει ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας, που προσφέρει εύκολα μια θηλυκή εμφάνιση και ταυτόχρονα φοριέται το ίδιο καλά το πρωί και το βράδυ, αντικαθιστώντας επάξια το τζιν παντελόνι. Όσες γνωρίζουν από στυλ δεν μπορεί παρά να λατρέψουν αυτό το viral παντελόνι ανάμεσα στις fashionistas - κι εμείς μαζί τους.

Το viral παντελόνι που φοράνε όσες ξέρουν από στυλ

Το σατέν παντελόνι προσδίδει μια elegant όψη στην εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα μια χαλαρή και casual σιλουέτα. Τα περίφημα silk pants ή θα τα λατρέψεις ή θα τα μισήσεις. Είναι σαφώς πιο κομψά από τα μάλλινα ή τα λινά και κάνουν δήλωση μόδας σε ένα σύνολο.

Για μια βραδινή ανοιξιάτικη έξοδο, δεν υπάρχει πιο πολυτελής συνδυασμός από ένα σατέν παντελόνι με ελαφρύ πλεκτό, ενώ καθώς προχωράμε προς το καλοκαίρι, ένα ζευγάρι πέδιλα και bandeau μπλουζάκι θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου.

Μην αμελήσεις τον συνδυασμό με αθλητικά και απλό T-shirt, εξισορροπώντας ιδανικά το πολυτελές ύφασμα του παντελονιού με ένα μοδάτο casualwear. Και για σένα που "φοβάσαι" το μεταξωτό ύφασμα, να σου πω ότι εάν αποκτήσεις ένα loose κομμάτι... δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Tip: Δώσε μεγάλη προσοχή στα εσώρουχα που θα φορέσεις, γιατί εάν "μαρκάρουν" θα είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα. Προτίμησε αυτά χωρίς ραφές και σε nude χρώματα για να έχεις μια κομψή εικόνα. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι το σατέν είναι ευαίσθητο ύφασμα και χάνει εύκολα την γραμμή του, οπότε επίλεξε ένα παντελόνι από καλή ποιότητα, για να το φοράς για χρόνια.

Απόκτησε το δικό σου αγαπημένο

κόκκινο παντελόνι

Κόκκινο, €15,99, Η&Μ

σατέν παντελόνι

Με λάστιχο στη μέση, €99, Philosophy

μπεζ παντελόνι

Μπεζ, €18,45, Only

φούξια παντελόνι

Ροζ, €50, Manolo

λεοπάρ παντελόνι

Λεοπάρ, €136, Icon World