Γιατί όλες οι stylish γυναίκες φοράνε τώρα αυτό το "ντεμοντέ" μπλουζάκι

Είναι το trend της άνοιξης στο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Λαμβάνοντας υπόψη μια τυπική σχολική στολή, σίγουρα έχεις καταλάβει ότι πολλά κομμάτια έχουν γίνει πρόσφατα τάσεις της μόδας. Από πλισέ φούστες μέχρι κάλτσες μέχρι το γόνατο και blazers έχουν επιστρέψει στο στυλ των πιο κομψών γυναικών του κόσμου.

Μάλιστα, ένα ακόμα κομμάτι φοριέται ήδη από τις fashionistas στο street style και έχει γίνει viral ανέμεσα στα it-girls της μόδας. Ένα "ντεμοντέ" μπλουζάκι επιστρέφει δυναμικά στο σήμερα και αποτελεί πλέον το αντικείμενο του... πόθου για όσες γνωρίζουν από μόδα.

Είναι ένα βασικό τοπ που αξίζει πολύ περισσότερη προσοχή και έρχεται για να κατακτήσει την γκαρνταρόμπα μας την άνοιξη του 2024. Είναι ένα απαραίτητο κομμάτι που θα βάλει σίγουρα μια σπορ πινελιά στην εμφάνισή σου με την προσθήκη μόνο ενός... γιακά. Το polo είναι εδώ και ήρθε για να μείνει!


Οι stylish γυναίκες φοράνε τώρα αυτό το "ντεμοντέ" μπλουζάκι

Όπως οι περισσότερες τάσεις που επιστρέφουν από το παρελθόν, το μπλουζάκι polo έχει πάρει μια πολύ σοβαρή αναβάθμιση από την τελευταία φορά που το θυμήθηκες. Ενώ τα άσπρα και μαύρα είναι πάντα μοδάτα, υπάρχουν νέες παραλλαγές που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς την... σχολική σου ηλικία.

Διάσημοι Οίκοι όπως οι The Row, Dries Van Noten, Louis Vuitton, Gucci, Stella McCartney, Loewe και Miu Miu καθιερώνουν το polo στις πιο trendy προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/καλοκαίρι 2024,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

ενώ τα κορίτσια στο street style φοράνε ένα μπλουζάκι polo με διάφορους τρόπους.

Πρόκειται για μια τάση που ενώ αντλεί έμπνευση από το παρελθόν, διαθέτει πολύ σύγχρονα στοιχεία, γι’ αυτό και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της casual γκαρνταρόμπας των fashion insiders και θα παραμείνουν στο προσκήνιο για πολύ καιρό.

Απόκτησε το "ντεμοντέ" μπλουζάκι

Note: Μπορείς να επενδύσεις σε μονόχρωμα κομμάτια, αλλά βάλε μια στυλάτη πινελιά στο look σου μέσα από ριγέ πολύχρωμα, με κοντό ή μακρύ μανίκι. Θα τα φορέσεις το ίδιο καλά με τζι, σε casual outfits, αλλά και με μεταλλιζέ φούστες για κομψές athleisure εμφανίσεις.

ριγέ πόλο

Ριγέ, €53,99, Gant

polo φαρδυ

Με γιακά, €61,92, Tommy Hilfiger

ριγέ polo

Μακρυμάνικο, €99, Ralph Lauren

μπεζ πόλο

Μπεζ, €980, Gucci

crop polo

Crop, €500, Casablanca

δλιχρωμο πόλο

Δίχρωμο, €49,90, Ivy