Πάτα τώρα "Αποθήκευση" στον φάκελό σου: Αυτές είναι οι 8 top αγορές για την άνοιξη που είδαμε στο Instagram

Δες τις επόμενες τάσεις πριν καν φορεθούν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Μπορείς να είσαι περήφανη που βλέπεις πρώτη την επόμενη τάση που εμφανίζεται στο street style, οπότε άνοιξε για άλλη μία φορά τον φάκελό σου και αποθήκευσε τις 10 top αγορές που θα κάνεις για την άνοιξη, έτσι όπως τις είδαμε στο Instagram.

H αναζήτηση γίνεται μέσω των αναρτήσεων χιλιάδων fashionistas στο Instagram, ενώ τα viral κομμάτια ξεχωρίζουν με τη μία, καθώς τα βλέπεις παντού, από επώνυμες μέχρι μέχρι influencers. Είτε πρόκειται για ένα "διαμαντάκι" που είδαμε στους δρόμους του κόσμου είτε για ένα all-time classic πολυτελές κομμάτι που θα αναβαθμίσει τα σύνολά σου, δες στη συνέχεια τα... καλύτερα από τα καλύτερα, που θα απογειώσουν τα looks σου.

8 top αγορές για την άνοιξη που είδαμε στο Instagram

Με το ένα πόδι... στην άνοιξη, επικεντρωνόμαστε στους "ήρωες" της σεζόν, aka στα ρούχα και τα αξεσουάρ που πρόκειται να φτάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην πόρτα σου, αλλά και αυτά που θα παραμείνουν στο προσκήνιο για όλο το 2024. Από τα statement flats, μέχρι τα tailored σακάκια της σεζόν, δες στη συνέχεια 8 κομμάτια που πρέπει να εντάξεις στα ανοιξιάτικα looks σου... για το στυλιστικό σου καλό!

Ρετρό τσάντα

Προτίμησε μία μαύρη, που θα τη συνδυάσεις με όλα σου τα outfits και πόνταρε σε ένα κροκό κομμάτι σε μεσαίο μέγεθος που βλέπουμε να κρατιέται παντού στο Instagram.

μαύρη τσάντα

H Demeiller Tokyo bag είναι it-item.

Ψηλόμεσο τζιν

Ένα ψηλόμεσο τζιν με ρεβέρ φοριέται από όλα τα κορίτσια της μόδας στο Instagram. Είναι άνετο, στυλάτο και θα κάνει δήλωση μόδας με ό,τι κι αν το φορέσεις.

τζιν παντελόνι

Το Citizens of Humanity είναι must.

Tσάντα-πουγκί

Βολική, χωράει σχεδόν όλα τα απαραίτητα και δεν περνά απαρατήρητη στα χέρια των πιο μοντέρνων κοριτισών. Σε μπεζ χρώμα, θα την κρατάς όλη την άνοιξη.

μπεζ τσάντα

Η Sesane Romie bag είναι η επιλογή σου.

Μπαλαρίνες με τρουκ

Τα βλέπεις σίγουρα παντού στα κορίτσια της μόδας, κυρίως σε μαύρο αλλά και σε κόκκινο. Είναι βολικά και συνδυάζονται με όλα σου σχεδόν τα ρούχα.

γόβες μαύρες

Τα Ganni είναι αυτό που ζητάς.

Πλεκτό φόρεμα

Είναι το πιο cool κομμάτι της άνοιξης, που θα το φοράς μέχρι να ζεστάνει πολύ ο καιρός. Εύκολα γίνεται ο καμβάς για άπειρους συνδυασμούς.

πλεκτό φόρεμα μπεζ

Το Dissh αξίζει της προσοχής σου.

Μπαλαρίνες με δίχτυ

Είναι το top παπούτσι της σεζόν, που το βλέπεις παντού. Αναδεικνύει εύκολα και την πιο minimal εμφάνιση.

μπαρέτες

Τα Mango είναι it-shoes.

Wide-leg pants

Η σεζόν χωρίς ένα φαρδύ παντελόνι... δεν βγαίνει. Πολυαγαπημένο και πολυφορεμένο, δεν κάνουμε χωρίς αυτό.

παντελόνι

Ένα COS είναι δοκιμασμένο.

Χρωματιστά sneakers

Είπαμε είναι τα αθλητικά που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου αυτή την άνοιξη. Τα χρωματιστά αθλητικά κάνουν fashion statement.

κόκκινα αθλητικά

Τα Adidas Gazelle είναι "σταρ"!