Ζώνη + παντελόνι: Πώς θα φορέσεις το πιο trendy combo σύμφωνα με τις τάσεις της άνοιξης

Δες 6 μοδάτα σύνολα για να πάρεις ιδέες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyle_daily
instagram@streetstyle_daily

Δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες για το πώς να συνδυάσεις μια ζώνη και ένα παντελόνι, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναλύσουμε τις επερχόμενες τάσεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 - τόσο όσον αφορά στα παντελόνια όσο και στις ζώνες:

Υπάρχουν τα κορίτσια που τα φοράνε για να προσθέσουν μια νότα χρώματος σε μια εμφάνιση με συνολικά ουδέτερες και κλασικές αποχρώσεις -όπως το μπεζ και το navy blue- και εκείνες που κάνουν αυτό τον στοχευμένο συνδυασμό για να δημιουργήσουν σιλουέτα.

Ό,τι κι αν προτιμάς να ξέρεις πως η ζώνη θα είναι ένα από τα αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη και δεν πρέπει να την υποτιμήσεις στα looks της νέας σεζόν. Ας δούμε λοιπόν 6 outfits, που επιλέγουν τα πιο ενημερωμένα κορίτσια της μόδας στο Instagram, για να τα δοκιμάσεις.

Ζώνη + παντελόνι: Πώς θα φορέσεις το πιο trendy combo μέσα από 6 looks

Ψηλόμεσο tailored παντελόνι + λεπτή μαύρη ζώνη


Το ψηλόμεσο tailored παντελόνι είναι σίγουρα ανάμεσα στις τάσεις για την Άνοιξη/καλοκαίρι 2024, που συνδυάζεται με μια - αυστηρά - λεπτή ζώνη και ένα λευκό πουκάμισο με μερικά κουμπιά ανοιχτά.

Μαύρο παντελόνι + καφέ πλεκτή ζώνη

Από τις πιο "δυνατές" τάσεις της άνοιξης, το μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή θα αναδειχτεί με αξεσουάρ σε ταμπά χρώμα. Μια λεπτή πλεκτή ζώνη, παρόμοια απόχρωση στην τσάντα σου και ένα μαντίλι στον λαιμό από την ίδια χρωματική παλέτα, για να δημιουργήσεις ένα chic πρωινό look, απόλυτα στοχευμένο για να πας και στη δουλειά.

Λευκό παντελόνι + μαύρη λεπτή ζώνη

Ο ορισμός της εκλεπτυσμένη κομψότητας, αφού ένα total white σύνολο θα τονιστεί με μια λεπτή μαύρη ζώνη. Προτίμησε tailored παντελόνι και μια ζώνη χωρίς πολλά διακοσμητικά, για να αναδείξεις τη minimal τάση της άνοιξης.

Χαμηλόμεσο παντελόνι + λεπτή ζώνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ksenya (@moyamii)

Είναι μια ιδιαίτερη εικόνα, ένα χαμηλόμεσο παντελόνι φορεμένο με body και λεπτή ζώνη στην ίδια απόχρωση. Θα το δεις παντού την άνοιξη, αφού έρχεται απευθείας από τις πασαρέλες.

Denim παντελόνι + cowboy ζώνη

Βγάλε τα πιο "άγρια" ένστικτά σου με αυτό τον συνδυασμό, ειδικά εάνς φορέσεις από πάνω το αγαπημένο σου leather jacket. Κράτησε τους ίδιους χρωματικούς τόνους σε τοπ και αξεσουάρ και επικαιροποίησε το σύνολο με το τζάκετ σου.

Χακί παντελόνι + λευκή λεπτή ζώνη

Το εν λόγω look θα το ευχαριστηθείς και το καλοκαίρι, βγάζοντας το bomber. Η λευκή ζώνη είναι must-have της σεζόν, που θα τη δεις και σε μονοχρωμίες αλλά και να κάνει fashion statement σε κομμάτια με διαφορετική απόχρωση.