Αλήθεια τώρα; Αυτά τα 6 "αμφιλεγόμενα" trends φοράνε όλα τα κορίτσια αυτήν τη στιγμή

Οι τάσεις που... αγαπάς να μισείς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Σίγουρα καμία από εμάς δεν μπορεί να παρακάμψει το γεγονός ότι σε κάποιους εκεί έξω δεν θα αρέσει το ντύσιμό μας. Αυτό ακριβώς,λοιπόν, που είναι μια "αμφιλεγόμενη" τάση της μόδας για κάποιον, για έναν άλλον είναι απλώς ένα καθημερινό σύνολο.

Υπάρχουν σίγουρα πολλά στυλ στα οποία κλίνουν οι trendsetters αυτήν τη στιγμή και τα οποία προκαλούν ποικίλλες αντιδράσεις. Πάρε για παράδειγμα τα περίφημα κάπρι παντελόνια. Αυτά τα crop μπατζάκια επαναφέρουν... άσχημες μνήμες από τη μόδα σε μερικές millennials, αλλά η νέα γενιά των κομψών fashionistas έχει βρει τρόπους για να τα αγκαλιάσει ξανά και να τα κάνει όχι μόνο δικά της αλλά να μοιάζουν και... μοδάτα και απόλυτα προσαρμοσμένα στη σύγχρονη εποχή.

Κοίτα, η μόδα δεν χρειάζεται να είναι τόσο σοβαρή. Στην πραγματικότητα αυτό που την κάνει μια τόσο διασκεδαστική διαδικασία είναι ότι έχει να κάνει με τη δημιουργική έκφραση, την παρουσίαση ακριβώς αυτού που μας αρέσει να φοράμε και πώς θέλουμε να δείχνουμε τον εαυτό μας στον κόσμο.

Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αγκαλιάσεις κι εσύ 6 "αμφιλεγόμενα" trends, αψηφώντας τους "αρνητές" τους και να διασκεδάσεις δοκιμάζοντας όποια τάση μισείς... να αγαπάς και επιθυμεί η καρδιά σου.

6 "αμφιλεγόμενα" trends που φοράνεόλα τα κορίτσια αυτήν τη στιγμή

Πουλόβερ σαν κασκόλ


Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και της Κοπεγχάγης οι δρόμοι γέμισαν με γυναίκες που φορούσαν το πουλόβερ τους -πέρα από τους 6 γνωστούς τρόπους- και σαν κασκόλ. Η αλήθεια είναι πως βολεύει τώρα την άνοιξη, για να αντιμετωπίσεις με στυλ την βραδινή ψύχρα.

Κάπρι παντελόνι


Όσοι έζησαν... τα δεινά tτους, έχουν θρηνήσει στα social media την επιστροφή των κάπρι, αλλά αυτό δεν εμπόδισε μια νεότερη γενιά trendsetters να αγκαλιάσει αυτά τα cropped παντελόνια.

Faux γούνες


Η αισθητική της mob wife είναι trend στο TikTok εδώ και μήνες, αλλά πέρα από αυτό, τα γούνινα παλτά είναι δημοφιλή στο street style. Είτε μιλάμε για πανωφόρια είτε για fur details. Είναι εντυπωσιακά, ταιριάζουν τέλεια με τζιν και δημιουργούν πάντα ένα φανταχτερό σύνολο. Η καλύτερη επιλογή είναι να... πας vintage, για μια στοχευμένη εμφάνιση.

Φιόγκοι


Ρίξε μια ματιά στην πασαρέλα F/W 24 της Prada για τις αποδείξεις: Η τάση με τους φιόγκους καλά κρατεί! Ως ρομαντικά αξεσουάρ στα μαλλιά ή ως statement details τα ρούχα, οιφιόγκοι δεν λείπουν από κανένα ενημερωμένο look.

Μπολερό


Ως απαραίτητο κομμάτι της τάσης balletcore, τα μπολερό θα σε βοηθήσουν από τη μία να καλύψεις τα γυμνά σου μπράτσα με ένα φόρεμα με τιράντες και από την άλλη θα σου χαρίσουν στυλ.

Βερμούδα

Φαρδιά και κάπως άκομψα κομμάτια γίνονται ξανά viral και εντυπωσιάζουν με την "ασχήμια" τους. Εάν δεν μπορείς να το αντέξεις, επίλεξε πιο στενές βερμούδες ή παίξε με το styling, φορώντας ζώνες και καλσόν.