SORENA: Οι πιο στυλάτες χειροποίητες τσάντες που θα κάνουν update στα looks σου

Πολυτελή κομμάτια που δεν περνούν απαρατήρητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
SORENA: Οι πιο στυλάτες χειροποίητες τσάντες που θα κάνουν update στα looks σου

Οι τσάντες είναι το φετίχ των απανταχού γυναικών, που επιλέγουν τα πιο εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα για να κάνουν fashion statement στα all-day looks τους. Από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ όλων των γυναικών, είτε μιλάμε για διαχρονικές ή για πιο μοδάτες γυναικείες τσάντες που τραβούν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση.

Και αυτό ακριβώς κάνει η SORENA, δημιουργώντας χειροποίητες τσάντες που δεν είναι μόνο εντυπωσιακές και κομψές, αλλά πρόκειται ξεκάθαρα για μικρά έργα τέχνης.

Με έμφαση στην πολυτελή κατασκευή, στην άριστη ποιότητα, ενσωματώνοντας δεξιοτεχνία και καινοτομία, οι τσάντες SORENA αποτελούν έμπνευση για όλες τις σικάτες γυναίκες, με εκλεπτυσμένο στυλ και υψηλή αισθητική.

Σε διάφορα σχέδια και χρώματα, για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, σίγουρα κι εσύ θα ανακαλύψεις μια unique τσάντα SORENA για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου.

SORENA: A category of ONE

Η εταιρεία SORENA αποτελεί έμπνευση μητέρας και κόρης, που υλοποιήθηκε από τη Σόφη και τη Ρένα, οι οποίες μοιράζονται ένα όνειρο: Να δημιουργήσουν ένα brand με σκοπό την αυτο-βιωσιμότητα, προσφέροντας παράλληλα την υψηλότερη ποιότητα στις τσάντες για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και μάλιστα ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα, φτάνοντας σε αγορές των ΗΠΑ, στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Γιατί οι τσάντες SORENA κάνουν εύκολα δήλωση μόδας στα χέρια όποιας γυναίκας κι αν βρεθούν!

Με έμφαση στη βιωσιμότητα

Με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και έμφαση στην άριστη ποιότητα υλικών και στον πρωτότυπο σχεδιασμό, η εταιρεία SORENA δημιουργεί χειροποίητες τσάντες με όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία της φύσης και των ζώων.

Χρησιμοποιώντας vegetarian leather, που είναι και φαίνεται πολυτελές, αλλά και υλικά φυτικής προέλευσης, σχεδιάζει και υλοποιεί μοναδικής ομορφιάς μοντέλα, για να κρατάς στο χέρι σου όχι μόνο μια υπέρκομψη τσάντα αλλά και ένα προϊόν με οικολογική συνείδηση και ευαιασθησία.

Πλούσια συλλογή SORENA

Με αγάπη, μεράκι και έμπνευση, η SORENA παρουσίαζει μια πλούσια συλλογή τσαντών, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απογειώνουν την εμφάνισή σου, όποιο κι αν είναι το στυλ σου. Από tote, shoulder bags και backpacks, μέχρι mini bags, clutch και τσάντες παραλίας, στη SORENA θα βρεις αυτό το κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά στο look σου.

Αφού, λοιπόν, έχεις μάθει τι θα φορέσεις τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις και τι θα... κρατήσεις. Κοινώς, ποια από τις τσάντες SORENA δεν πρέπει να απουσιάζει από τη συλλογή σου, μέσα από iconic μοντέλα και πρωτότυπες σιλουέτες που θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα σύνολά σου, ενώ θα κάνουν fashion stetement ακόμα και στο πιο minimal look.

Στα highlights σημείωσε ότι στη SORENA θα βρεις μια σειρά από εντυπωσιακά jackets και καπέλα, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι, για να συμπληρώσεις τα πιο ιδιαίτερα outfits της νέας σεζόν.

tote black sorena

Θα την βρεις εδώ

tote sorena

Θα την βρεις εδώ

τσάντα sorena

Θα την βρεις εδώ

clutch sorena

Θα το βρεις εδώ

backpack sorena

Θα το βρεις εδώ

Η SORENA... ταξιδεύει στις Μαλδίβες με τις "Εικόνες" του Τάσου Δούση

Το καλοκαίρι έφτασε λίγο πιο κοντά μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή "Εικόνες" του Τάσου Δούση στο Open, που ταξίδεψε στις Μαλδίβες και πήρε μαζί τους τις τσάντες Sorena. H callia_m επέλεξε τις πιο stylish τσάντες SORENA, που τη συνόδευσαν στις εξορμήσεις της στην παραλία, δημιουργώντας μαζί τους μοδάτα beachwear σύνολα που ξεχώρισαν.

Στα πιο στοχευμένα χρώματα του καλοκαιριού και με σχέδια που μας θυμίζουν παραλία και διακοπές, οι τσάντες SORENA έγιναν το απόλυτο φετίχ της νέας σεζόν. Με το μαγιό, το παρεό ή το jacket σου, μια τσάντα SORENA στα χέρια σου θα κάνει την εμφανισή σου ακόμα πιο εντυπωσιακή και κομψή.

Info