Τα 9 παπούτσια που ταιριάζουν με skinny τζιν και είναι must-have την άνοιξη

Για να είσαι άνετη και στη μόδα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Ναι, καλά διαβάζεις: τα στενά τζιν επέστρεψαν. “Ξάδελφος” με το κολάν και “αδελφάκι” με το slim denim επιστρέφει επίσημα την άνοιξη και είναι έτοιμο να βγει στους δρόμους. Από τα τέλη της δεκαετίας του 2000 και τις αρχές της δεκαετίας του 2010, το skinny στυλ στα παντελόνια έρχεται και φεύγει από το προσκήνιο, αλλά ποτέ δεν χάνει την αίγλη του και η αγάπη που του έχουμε είναι... ανεξάντλητη.

Θέλεις ότι είναι βολικό και ευκολοσυνδύαστο; Επειδή μας κάνει να φαινόμαστε πιο ψηλές; Επειδή με ένα φαρδύ σακάκι ή μια μακριά ζακέτα κρύβει τα 2-3 κιλάκια παραπάνω που πήραμε; Επειδή το φοράμε το βράδυ με ένα glam top χωρίς δυσκολία; Για όλους αυτούς τους λόγους, το skinny τζιν παντελόνι σε όλες του τις αποχρώσεις δεν λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας.

Και μπορεί τα παπούτσια που του ταιριάζουν να είναι πολλά, ωστόσο, φέτος η μόδα το θέλει να συνδυάζεται με 8 ζευγάρια, που ταιριάζουν απόλυτα στο κόψιμό του και παράλληλα θα μας χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ.

8 άνετα και στυλάτα παπούτσια που ταιριάζουν με skinny τζιν

Sloutchy boots

Style note: Προτίμησε μπότες με λεπτό τακούνι και μυτερές, στην ίδια απόχρωση με το τζιν σου, για να μακρύνεις τη σιλουέτα.

Sneakers

Style note: Λευκά με χρωματιστές ρίγες ταιριάζουν τέλεια με ένα σκουρόχρωμο skinny τζιν. Προτίμησε slim σόλες ή ρετρό sneakers, που θα κάνουν δήλωση μόδας.

Kitten heels

Style note: Τα πιο κομψά παπούτσια της σεζόν θα αναδείξουν το στενό τζιν παντελόνι σου. Προτίμησε mules ή slingback χωρίς πολλά λουράκια, για να μην “μπουκώσεις” το κουτουπιέ σου. Ιδανική επιλογή το κόκκινο, το λευκό ή ένα metallic ζευγάρι.

Cowboy boots

Style note: Κλασική επιλογή όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες σε μαύρο, μπεζ ή ταμπά θα κάνει τη διαφορά. Καλύτερα να φτάνουν λίγοπάνω από τον αστράγαλο.

Μπαλαρίνες

Style note: Το πιο hot παπούτσι της άνοιξης και must-have της νέας σεζόν. Με τις ρίζες τους στο «normcore» των αρχών της δεκαετίας του 2010 και την preppy fashion, είναι η κορυφαία επιλογή για να συνδυαστεί με skinny denim. Ένα κλασικό σχέδιο με λείο δέρμα και φιόγκο σε χακί ή μαύρο είναι top choice.

Γόβες

Style note: All-time classic επιλογή για να αποκτήσεις έξτρα ύψος και κομψότητα. Προτίμησε nude τόνους, για να φανούν τα πόδια σου ψηλότερα, ενώ ένα ζευγάρι λευκές slingbacks θα δείξουν φέτος το look σου πλήρως ενημερωμενο.

Loafers

Style note: Τα αγαπημένα παπούτσια της περασμένης σεζόν, θα τα προτιμήσεις σε μαύρο χρώμα φορεμένα με κάλτσες, ή σε διχρωμία, για να μοιάζουν με κόσμημα στα πόδια σου και να κάνουν δήλωση μόδας.

Mary Janes

Style note: Σε κόκινο χρώμα, θα αναδείξουν το στυλ σου και θα δημιουργήσεις μια στοχευμένη εμφάνιση.

Flip-flops

Style note: Είναι το Νο1 καλοκαιρινό παπούτσι, που χαρίζει άνεση και στυλ. Λατρεύει το skinny denim, ειδικά εάν το συνδυάσεις με ένα bold top.