Η Dua Lipa φόρεσε ζώνες αντί για μπλούζα και μόλις δημιούργησε μια νέα τάση

Είναι hot...hot...hot την άνοιξη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η Dua Lipa είναι γνωστή για το στυλ της, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, από athleisure σύνολα μέχρι σούπερ θηλυκές τουαλέτες, οπότε δεν μας κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι κάθε φορά οι εμφανίσεις της έχουν και κάτι... διαφορετικό να μας πουν.

Έτσι πρόσφατα είδαμε την τραγουδίστρια του "Houdini" να επιλέγει αντί για μπλούζα ένα top αποτελούμενο από 3 φαρδιές δερμάτινες μαύρες ζώνες με αγκράφα, που συνδύασε με ένα oversized denim παντελόνι, δημιουργώντας αυτόματα τάση.

Η Dua Lipa φόρεσε ζώνες αντί για μπλούζα και δημιούργησε τάση

Το διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο στυλ της σταρ με τρεις ζώνες σαν μπλούζα ολοκληρώθηκε με μυτερά flat γοβάκια, απολαμβάνοντας το look της, όπως φαίνεται μέσα από το βίνετο που ανέβασε στο Tik Tok o τραγουδιστής Harry Daniels, γράφοντας στη λεζάντα τους «AHHHHHDNWJDIWKDKEKDKELRLRKRHENDHDN».

Ακόμη και με τρεις ζώνες σφιχτά δεμένες γύρω της, η Dua Lipa δείχνει άνετη μέσα σε αυτό το outfit, σε αντίθεση με το φόρεμά της στις Χρυσές Σφαίρες. Η σταρ είχε φορέσει ένα πολύ στενό μαύρο βελούδινο φουστάνι με χρυσαφί κεντήματα από τον Daniel Roseberry του Οίκου Schiaparelli που έμοιαζε υπέροχο, αλλά λίγο άβολο όταν επρόκειτο να καθίσει στην καρέκλα της.

Εκείνη είχε δημοσιεύσει τότε ένα πολύ αστείο βίντεο με τον εαυτό της να παλεύει να καθίσει, ακουμπώντας τελικά στην πλάτη της καρέκλας χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της. Άλλωστε, αυτό το κορίτσι έχει αίσθηση του χιούμορ όσο αφορά στα ρούχα!

Η κοκκινομάλλα πια hitmaker μόλις ανακοίνωσε το τρίτο της άλμπουμ, Radical Optimism, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου και περιλαμβάνει 11 κομμάτια.

Στην ανακοίνωσή της, η Lipa είπε: «Πριν από μερικά χρόνια, ένας φίλος μού έμαθε τον όρο Radical Optimism. Είναι μια ιδέα που μου έκανε κλικ…Βρέθηκα να κοιτάζω τη μουσική ιστορία της ψυχεδέλειας, του trip hop και της Britpop. Πάντα ένιωθα και νιώθω αισιόδοξα για μένα και αυτό το συναίσθημα απολαμβάνω στις ηχογραφήσεις μου».