Ξέχασε το boho παντελόνι που ήξερες - Επιστρέφει στην ανανεωμένη του εκδοχή την άνοιξη

Θα το φορέσουν εύκολα όλες οι ηλικίες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Τα boho παντελόνια αιχμαλωτίζουν την ουσία ενός ελεύθερου, πολύχρωμου και μοντέρνου πνεύματος. Αν και έχουν τις ρίζες τους στις δεκαετίες του '60 και του '70, δεν έχουν χάσει τη μοντέρνα διάσθεσή τους: Aπό ένα ρούχο του κινήματος των χίπις και των καλλιτεχνών της εποχής, έχουν γίνει ένα διαχρονικό κομμάτι για όλες τις γενιές, συνδυάζοντας σύγχρονα στοιχεία με τη δημιουργική και επαναστατική έλξη εκείνων των χρόνων.

Οι τάσεις άνοιξη-καλοκαίρι 2024 βασίζονται σε στυλ boho από το παρελθόν, που διαποτίζονται από μια νοσταλγική διάθεση με μοντέρνες λεπτομέρειες.

Δες λοιπόν στη συνέχεια τα must-have boho παντελόνια, που ξεχωρίζουν για τα εμπριμέ ή τα tie-dye prints, τα metallic στοιχεία και τις denim λεπτομέρειες, που συνδυάζονται με σαγιονάρες, mules ή πλατφόρμες.

Το boho παντελόνι επιστρέφει στη σύγχρονη εκδοχή του και φοριέται από όλες

Metallic boho

Πρωταγωνιστούν στην πασαρέλα του Ralph Lauren αυτήν τη σεζόν. Ένα slim fit σχέδιο με μεταλλικό εφέ και φλοράλ στάμπα, σε συνδυασμό με σατέν πουκάμισα, ζώνη με μεγάλη αγκράφα και πέδιλα πλατφόρμες. Μια κομψή λεπτομέρεια: Τα χρωματιστά κολιέ με χάντρες και το φουλάρι στον λαιμό.

Balloon boho

Ο Paco Rabanne παρουσιάζει το boho παντελόνι στην balloon έκδοση, μια σειρά που είναι πολύ trendy αυτή την άνοιξη. Mε διακοσμητικά από στρας στην glam εκδοχή, συνδυάζονται με σαγιονάρες και γίνονται must της νέας σεζόν.

Tie-dye boho

Η τάση των tie dye αυτήν τη σεζόν εγκαταλείπει τα πολύχρωμα μοτίβα για να επικεντρωθεί σε εκλεπτυσμένα παντελόνια σε μονόχρωμα ξεθωριασμένα εφέ. Ο Ermanno Scervino προτιμά ένα ντελικάτο μπλε του ουρανού, που συνδυάζει με διάφανο πουκάμισο σε παρόμοιο τόνο, για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Denim boho

Τα διακοσμημένα τζιν παντελόνια εμπνευσμένα από τη μόδα των 60s και 70s είναι η boho πρόταση τού Ralph Lauren, που το παρουσιάζει στην φαρδιά γραμμή του και το συνδυάζει με ασορτί σακάκι και κλασικό λευκό πουκάμισο. Τα ψηλοτάκουνα θα βάλουν τη φινετσάτη πινελιά στο look.

Fantasia boho

Εντυπωσιακά εμπριμέ σχέδια σε γραμμή καμπάνα φοριούνται σε bold twin sets και χαρίζουν ζωντάνια και δυναμισμό, θυμίζοντας τροπικές παραλίες, καθώς "βάφονται" στα χρώματα του καλοκαιριού.