Οι πιο καλοντυμένες του Tik Tok μάς δείχνουν το δικό τους must-have κομμάτι της άνοιξης

Πάρε την πιο στυλάτη έμπνευση από τις καλύτερες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Οι μέρες επιτέλους είναι πιο φωτεινές, τα δέντρα ανθίζουν σιγά-σιγά και ο ήλιος δύει μετά τις 19:00. Επιτέλους, τα καταφέραμε και η άνοιξη πλησιάζει, και μετά τον μουντό χειμώνα, έφτασε η εποχή για νέα ξεκινήματα σε κάθε επίπεδο.

Εμείς μιλάμε για το μοδίστικο κομμάτι της ζωής μας, που μας... καίει! Καθώς παίρνουμε, λοιπόν, μια βαθιά ανάσα και κάνουμε επαναφορά (ξεκινώντας με έναν γύρο ανοιξιάτικης εκκαθάρισης στην ντουλάπα μας), είμαστε έτοιμοι να φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα μας, οπότε είναι αυτή ακριβώς η στιγμή να αξιολογήσουμε τα κενά που πρέπει να καλυφθούν για τους επόμενους μήνες.

Ψάχνεις για ένα ελαφρύ σακάκι ή πανωφόρι για να αντικαταστήσεις το χοντρό, μάλλινο παλτό σου; Αναζητάς ένα όμορφο φόρεμα και μοδάτα σανδάλια που θα πάρουν τη θέση από τις μπότες σου και τα χοντρά πλεκτά; Όποια κι αν είναι η αισθητική σου για τη νέα σεζόν, η δημιουργία μιας ανοιξιάτικης λίστας επιθυμιών είναι καλύτερα να ξεκινήσει με την πιο κομψή έμπνευση.

Ποια είναι αυτή; Τα κορίτσια που γνωρίζουν τις τάσεις προτού καν γίνουν mainstream — οι καλύτερες του TikTok. Έξι fashionistas από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικές με τη μόδα και τις τάσεις δείχνουν τι υπάρχει στο ραντάρ τους για τους επόμενους μήνες και δεν μας απογοητεύουν με τα δικά τους must-have της άνοιξης.

Τα must-have κομμάτια της άνοιξης από τις πιο καλοντυμένες του Tik Tok

Πλεκτό φόρεμα: Charlotte Stavrou - @charlottesevensix

@charlottesevensix

Loved my outfit today 😍 #WhiteDress #OOTD #braids #BraidsGang #FrenchCurl

♬ Go Baby - Cleo Sol

Top choice: Ένα πλεκτό φόρεμα με κοψίματα θα το βάλεις το ίδιο καλά το πρωί στη δουλειά όσο και το βράδυ με ψηλές μπότες. προτίμησε λευκό χρώμα για μια φρέσκια εμφάνιση.

Oversized blazer: Aissata Kourouma

@tonesoftrends

#springfashion

♬ Play For Keeps - Runzo

Top choice: Το φαρδύ σακάκι είναι χωρίς αμφιβολία το key-item της άνοιξης. Θα το βάλεις με όλα σου τα ρούχα μέχρι να ζεστάνει για τα καλά ο καιρός. Προτίμησε μαύρο ή (καλύτερα) ένα κομμάτι σε πράσινο απαλό τόνο.

Bomber jacket: Cat Patterson - @catlpatterson

@catlpatterson

New fave outfit for Spring 🦋🌸🫶🏽 My blue tulle bomber jacket of dreams is making me so happy today #springstyle #dreamsisterjane #springstyleinspo #adidasspezial

♬ original sound - songsforsouls

Top choice: Ένα εκκεντρικό bomber jacket. Με λεπτομέρειες από τούλι, από βινύλ ή σε κάποιο έντονο χρώμα της αρεσκείας σου θα κάνει εύκολα δήλωση μόδας σε κάθε look.

Ασύμμετρη φούστα - Josephine Ainscough - @joainscough

@joainscough

returned from the dead (the flu) to show you these outfits #ootd #75hardstylechallenge

♬ suono originale - 𔘓 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘭𝘢𝘺s 𔘓

Top choice: Μια μακριά ασύμμετρη φούστα θα γίνει η αγαπημένη της άνοιξης. Φόρεσέ την με στενά τοπ και για μια πιο ενημερωμένη εμφάνιση, πάνω από το παντελόνι σου. Εναλλακτικά, μια μάξι φούστα είναι it spring item.

Ριγέ γιλέκο - Andie J - @andoej

@andoej

these are my triple threat holy grail tall girl pants stores !! I get asked this a lot and these are the ones I know I always turn to !!! ✨ #tallgirlproblems #tallgirlpants #tallgirlfashion #tallgirljeans

♬ original sound - Andie

Τop choice: Τα γιλέκα είναι από τα πιο βολικά κομμάτια της άνοιξης, αφού φοριούνται το ίδιο καλά σκέτα σαν τοπ, αλλά και πάνω από πουκάμισα. Προτίμησε ένα ριγέ, που μπορείς να αποκτήσεις και σε twin set, για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

Βραχιόλια - Ariel Mynt - @princessarielmyint

@princessarielmyint

🤎🤎

♬ Simulation Swarm - Big Thief

Top choice: Τα μεγάλα βραχιόλια φορεμένα πολλά μαζί θα τα βλέπεις παντού τη νέα σεζόν. Φόρεσέ τα και στα δύο χέρια, με σηκωμένα μανίκια, και μόλις καλοκαιριάσει θα τα ευχαριστηθείς στο έπακρο - και θα τα δείξεις επίσης!