Αυτό το χρώμα θα δείξει τα ανοιξιάτικα looks σου πιο φρέσκα και ακριβά!

Ποια κομμάτια πρέπει να αποκτήσεις για να το πετύχεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα χρώματα είναι σίγουρα σε προτεραιότητα μόλις η άνοιξη μάς κλείσει το μάτι, αφού είμαστε έτοιμες για ανανέωση και φρεσκάδα στην γκαρνταρόμπα μας. Όλες ανυπομονούμε να... αποτινάξουμε από πάνω μας τους σκούρους τόνους του χειμώνα, επιλέγοντας να βάλουμε δροσιά και ενέργεια στις εμφανίσεις μας, αναζωογονώντας την "κουρασμένη" ντουλάπα μας με ανοιξιάτικα φωτεινα χρώματα.

Ενώ η τάση του κόκκινου χρώματος είναι στο προσκήνιο - και θα παραμείνει- υπάρχουν νέες αποχρώσεις για να τις ενσωματώσεις στα σύνολά σου. Έτσι η κομψή τάση του πράσινου της ελιάς κάνει δυναμικά την παρουσία του από τις πασαρέλες και το street style και προσγειώνεται στις επιλογές μας.

Μια ζεστή, γήινη απόχρωση, εύκολη για να την αξιοποιήσεις, ανεξάρτητα από το στυλ σου, θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι - ειδικά στα κορίτσια που αγαπούν τον μινιμαλισμό και κινούνται στους τόνους του γκρι και μαύρου, αφού το πράσινο της ελιάς ταιριάζει ιδανικά μαζί τους.

Αυτό το χρώμα θα δείξει τα looks σου φρέσκα και ακριβά

Επώνυμες αλλά και fashionistas έχουν ήδη αγκαλιάσει το πράσινο της ελιάς σε παντελόνια, φούστες και μπλουζάκια, δημιουργώντας εμφανίσεις που είναι ταυτόχρονα φρέσκες και δείχνουν ακριβές και πολυτελείς. Από τους Celine, JW Anderson μέχρι την Jil Sander

αλλά και πολλούς άλλους, οι σχεδιαστές ενσωμάτωσαν το χακί στις προτάσεις τους στις πασαρέλες και μας δίνουν το έναυσμα να το υιοθετήσουμε.

Αν και κάθε millennial που σέβεται τον εαυτό της θα πει ότι τα χρηστικά χακί μπουφάν που κυριαρχούσαν στις ντουλάπες στις αρχές της δεκαετίας του '10 παραμένουν αγαπημένα και σήμερα, τη νέα σεζόν η απόχρωση αυτή έχει μεγαλύτερη δυναμική.

Πάνω σε τσάντες, παπούτσια, φορέματα και παντελόνια, μπλούζες και πουκάμισα, όλες θα βρεθούμε... αντιμέτωπες με μια πράσινη πινελιά στα ανοιξιάτικα outfits του 2024.

Απόκτησε τα 5 must-have κομμάτια της άνοιξης στο πράσινο της ελιάς

χακί μπότες

Χακί σουέτ μπότες, €29,99, Issue

Γιατί θα τις φορέσεις με τη μάξι λευκή denim φούστα σου και το pilot jacket σου.

χακί φόρεμα

Χακί slip dress, €9,99, Celestino

Γιατί θα το φορέσεις το πρωί με το λευκό T-shirt σου από μέσα και το βράδυ με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου.

χακί τσάντα

Top handle bag, Jacquemus, €620, atticadps.gr

Γιατί θα κάνεις έξυπνο color bolcking με κόκκινο και κίτρινο.

χακί παντελόνι

Χακί cargo παντελόνι, €41,99, Urban Classics

Γιατί φέτος είναι η πιο hot τάση στα παντελόνια, που θα βάλεις και το βράδυ με πέδιλα, για να κάνεις δήλωση μόδας.

χακί πουκάμισο

Μακρύ πουκάμισο, €19,99, H&M

Γιατί θα το φορέσεις σαν πουκάμισο, σαν φόρεμα αλλά και σαν... πανωφόρι!