Πες "αντίο" στις mini bags - Αυτές τις τσάντες θα κρατάς όλη μέρα

Είναι άνετες, trendy και σούπερ στυλάτες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Πες

Κορίτσια ετοιμαστείτε να... πανηγυρίσετε! Οι μικρές τσάντες μπαίνουν στο περιθώριο και οι μεγάλες "πρωταγωνιστούν" στο street style και κάνουν εύκολα δήλωση μόδας. Φουλ στις δραστηριότητες από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλες μας επιζητούμε την άνεση αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να κάνουμε εκπτώσεις στο στυλ μας.

Μια μεγάλη τσάντα που να χωράει μέσα της τα πάντα είναι το ζητούμενο, αλλά όχι όποιο κι όποια, αλλά αυτή που θα ταιριάζει εύκολα με τα casualwear μας και τα all-day looks μας. Και δεν υπάρχει πιο στοχευμένη επιλογή από μια backpack ΝΟ FEAR, που... επιτελεί εύκολα και τον χρηστικό αλλά και τον μοδάτο ρόλο της!

Οι μεγάλες τσάντες, λοιπόν, κάνουν δυναμικό comeback και εσύ δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ για να βρεις αυτές που σου ταιριάζουν, αφού οι τσάντες ΝΟ FEAR έχουν για σένα μια πλούσια συλλογή, με σχέδια και χρώματα που θα σε εντυπωσιάσουν και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

nofear bags

Θα τις κρατήσεις το ίδιο καλά το πρωί στην πόλη, θα πας μαζί τους στο γυμναστήριο, θα βάλεις μέσα ό,τι χρειάζεσαι για τα meeting σου στη δουλειά ή τα βιβλία σου για το πανεπιστήμιο, ενώ για τις αποδράσεις σου εκτός και εκτός Ελλάδας είναι το key-item που θα σου λύσει τα χέρια, χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεσαι για τις αποσκευές.

Γιατί να διαλέξεις ένα backpack NO FEAR

"Carry your passion, not your fear" είναι το μότο του ΝΟ FEAR, που έκανε την εμφάνισή του το 1989 ως ένα εναλλακτικό brand στον κόσμο των extreme sports, εμπνευσμένο από τον ίδιο αυτό κόσμο.Με συνθήματα και μοναδικές ατάκες, έγινε γρήγορα αγαπητό σε όλες τις fashionistas.

Με το λανσάρισμα των σακιδίων και αξεσουάρ στο πλαίσιο της συλλογής Back Me Up, το NO FEAR κατέκτησε μια θέση στις προτιμήσεις των κοριτσιών κάθε ηλικίας, αφού τόσο ο μοντέρνος σχεδιασμός όσο και η προσεκτική κατασκευή, με έμφαση στις λεπτομέρειες, δημιούργησαν όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν οι τσάντες αυτές αναπόσπαστο κομμάτι στο γυναικείο styling.

Φόρεσε, λοιπόν, τα αγαπημένα sporty κομμάτια σου ή ένα total denim look, που φέτος είναι hot trend, και νιώσε άνετα και στυλάτη, κρατώντας μία πολύχρωμη τσάντα ΝΟ FEAR που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου - και μία δεν είναι ποτέ αρκετή για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς!

Τα backpack NO FEAR ταξίδεψαν στην Τανζανία με τις "Εικόνες" του Τάσου Δούση

Για ένα μακρινό ταξίδι ζωής χρειάζεσαι μια τσάντα που θα αντέχει στις δυσκολίες, θα σε βολεύει στις δραστηριότητές σου, θα είναι άνετη στις βόλτες σου και φυσικά θα ταιριάζει με τα looks σου.

nofear τσάντες

Έτσι, λοιπόν, η eva.fouska στο εκπληκτικό ταξίδι της στην Τανζανία με τις eikonesbytasosdousis επέλεξε backpack ΝΟ FEAR, αφού τα προϊόντα της συλλογής Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε. ξεχωρίζουν για την αξιοσημείωτη ποιότητα και την αισθητική τους.

nofear τσάντες σπορ

Δεν είναι τυχαίο ότι οι τσάντες ΝΟ FEAR αποτελούν τη Νο1 προτίμηση μικρών και μεγάλων, καθώς είναι κατάλληλες για κάθε στιγμή της ζωής μας - στο σχολείο, στην καθημερινότητα, στις διακοπές, κατά την άθληση, και οπουδήποτε υπάρχει διάθεση και δράση... χωρίς να γνωρίζεις τον φόβο!

nofear μεγάλες τσάντες

Info