Ο απροσδόκητος συνδυασμός που βάζει στο περιθώριο τα γήινα χρώματα

Τολμητό combo αλλά παράλληλα στυλάτο και statement

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Ανάμεσα σε όλες τις πλούσιες σοκολατένιες αποχρώσεις και τα βουτυρένια κίτρινα, τα χακί και τα peach fuzz στα ρούχα και αξεσουάρ, που έχουν κατακτήσει τα κορίτσια της μόδας στο Instagram αλλά και τα καλάθια των αγορών μας ενόψει της νέας σεζόν, υπάρχει ένας συνδυασμός χρωμάτων τον οποίο θέλουμε να δοκιμάσουμε άμεσα - και τα δύο ξεχωριστά είναι μεγάλες τάσεις της νέας σεζόν!

Δύο αντίθετα (θεωρητικά) χρώματα δημιουργούν έναν απροσδόκητο συνδυασμό που βάζει αυτόματα στο περιθώριο τις... γήινες επιλογές μας και κατά πως φαίνεται έχει κερδίσει τις fashionistas στο street style - και όχι μόνο!

Κι αν θεωρείς, πως, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, είναι μόνο για τολμηρές, καλά θα κάνεις να δεις πώς φοράνε αυτό το απροσδόκητο combo στους δρόμους του κόσμου, σε εξαιρετικά outfits, για να πάρεις ιδέες.

Ο απροσδόκητος συνδυασμός που βάζει στο περιθώριο τα γήινα χρώματα

Τι θα έλεγες να φορέσεις ροζ και κόκκινο; Αυτός ο απίθανος συνδυασμός άρχισε να... διεισδύει στην σκηνή του street style πριν από μερικές σεζόν, αλλά τώρα είναι στο... pick του, καθώς βλέπουμε ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος τόσο στην πασαρέλα όσο και ανάμεσα στις αγαπημένες μας influencers, που το εντάσσουν στα looks τους.

Τολμηρό και ενεργητικό, ροζ και κόκκινο μαζί τραβούν την προσοχή και δεν περνούν απαρατήρητα ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. Μην σε πτοεί ούτε στιγμή αυτό το power duo - απλώς ρίξε μια ματιά στους εύκολους τρόπους που ακολουθούν για να ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το απροσδόκητο color combo αυτή την άνοιξη.

Γιατί καλά τα γήινα χρώματα, αλλά η ενέργεια και η δυναμική που σου χαρίζουν οι bold αποχρώσεις αυτόματα θα σου φτιάξουν τη διάθεση - και εσύ θα κάνεις fashion statement από μόνη σου!

Hero items: Τ-shirt & σακάκι

Hero items: Track pants & Top

Hero items: Κάλτσες, cardigan και φάκελος.

Hero items: Δερμάτινο παντελόνι, mini bag και ψηλοτάκουνα ή kitten heels.

Hero items: Jumpsuit & Σακάκι

Hero items: Κοστούμι & loafers.

Hero items: Lace top και παντελόνα