4 τελευταίες τάσεις στα βραδινά φορέματα που πρέπει να ξέρεις

Για να είσαι up to date με τα τελευταία trends και φυσικά να εντυπωσιάζεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
4 τελευταίες τάσεις στα βραδινά φορέματα που πρέπει να ξέρεις

Κάθε τόσο, ο ατέλειωτος και φανταχτερός κόσμος της μόδας, παρουσιάζει νέες τάσεις αλλά και ιδέες, ώστε να είμαστε up to date με τα τελευταία trends και φυσικά να εντυπωσιάζουμε. Από τις πασαρέλες μέχρι τους δρόμους, τα φορέματα είναι ένα ρούχο που αγαπάει να φοράει κάθε γυναίκα.

Μπορούν να καθορίσουν τόσο την τελική εμφάνιση, όσο και να δώσουν ένα ιδιαίτερο παλμό στο χώρο της μόδας. Ποιες είναι όμως οι πιο συναρπαστικές τάσεις που θα ξεχωρίσουν φέτος; Είτε ψάχνεις για εντυπωσιακά βραδινα φορέματα για μια ειδική περίσταση, είτε θέλεις απλά να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, οι τελευταίες τάσεις είναι απαραίτητες για να κάνεις μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση.

Φορέματα με διαφάνειες

Η διαφάνεια είναι ένα trend που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τον κόσμο της μόδας, προσφέροντας μια έντονη αίσθηση κομψότητας αλλά και θηλυκότητας.

Brands όπως η https://modivo.gr/c/gynaikes/marka:liu_jo παρουσιάζουν εκθαμβωτικά κομμάτια με κομψές διαφάνειες, ιδανικά για όσες γυναίκες θέλουν να προσθέσουν μια πινελιά elegance στην βραδινή τους εμφάνιση. Βρείτε κομμάτια σε ίσια γραμμή αλλά και πιο ιδιαίτερα κοψίματα, που σε συνδυασμό με λεπτομέρειες όπως η δαντέλα, θα σας κάνουν να νιώθετε βασίλισσα!

φλοράλ φόρεμα
Unsplash

Επιστροφή στα '80s

Η δεκαετία των '80s επιστρέφει δυναμικά, με τα βραδινά φορέματα να αποκτούν πιο έντονα χρώματα, εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως φιόγκους, αλλά και ιδιαίτερα κοψίματα. Η Guess είναι γνωστή για την ικανότητά της να συνδυάζει το σύγχρονο στυλ με τα vintage στοιχεία, προσφέροντας συλλογές που αντανακλούν αυτή την τάση, κάνοντας κάθε εμφάνισή σας να μοιάζει έτοιμη για το κόκκινο χαλί!

Μεταλλικές λάμψεις

Οι μεταλλικές λάμψεις είναι μια ακόμα τάση που κυριαρχεί φέτος στα βραδινά φορέματα, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη νότα σε κάθε βραδινό ντύσιμο. Από ασημί και ροζ λεπτομέρειες, έως χρυσές, τα μεταλλικά φορέματα αναδεικνύουν την ξεχωριστή πολυτέλεια που μπορεί να έχει ένα outfit.

Είτε επιλέξεις ένα εντελώς μεταλλικό φόρεμα, είτε κάποιο με μικρές λεπτομέρειες ένα είναι σίγουρο: Θα τραβήξετε επάνω σας όλα τα βλέμματα! Φορέματα από παγιέτες, lurex και μεταλλικά σατέν, θα σας χαρίσουν λάμψη σε κάθε σας βήμα!

Mε ρομαντικά μοτίβα

ρομαντικό φόρεμα
Unsplash

Τα φορέματα με ρομαντικά μοτίβα, όπως λουλούδια και παστέλ χρώματα, προσθέτουν μια ιδιαίτερη δόση θηλυκότητας σε κάθε σας εμφάνιση. Επίσης λεπτομέρειες όπως φτερά, πούπουλα και λοιπά, χαρίζουν κάτι πιο “θεατρικό” στην εμφάνισή σας, σα να έχετε βγει από άλλη δεκαετία!

Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές, από λιγότερο έντονες αλλά εξίσου εντυπωσιακές, μέχρι κομμάτια που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά!

Μοναδικές εμφανίσεις, για μοναδικές γυναίκες

Φέτος, οι τάσεις στα βραδινά φορέματα σε καλούν να εκφράσεις τόσο την προσωπικότητά σας, όσο και την λάμψη σου, μέσα από διαφορετικά στυλ και υφάσματα. Είτε προτιμάς τις πιο απλές εμφανίσεις, είτε τις πιο εκκεντρικές, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν επιλογές για κάθε στυλ!

μαύρο φόρεμα
Unsplash

Η άνοιξη και το καλοκαίρι άλλωστε, αποτελούν εποχές που μας επιτρέπουν να πειραματιστούμε λίγο περισσότερο με την εμφάνισή μας, αλλά και να εξερευνήσουμε νέους τρόπους για να εκφράσουμε την ιδιαιτερότητά μας μέσα από τη μόδα.

Τα έντονα χρώματα, όπως το πράσινο, το φούξια αλλά και το μοβ θα φέρουν μια φρέσκια και μοντέρνα εναλλακτική, ενώ τα midi φορέματα μπαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο ως μια πιο ευέλικτη επιλογή. Μην ξεχνάς, να επιλέγεις κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις όμορφη, σίγουρη και ακαταμάχητη!