Αυτό το φόρεμα από τα Zara που κοστίζει 19,95 ευρώ θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου το καλοκαίρι

Είναι αυτό ακριβώς που έψαχνες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Πόσα φορέματα μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου; Ρητορική ερώτηση, αφού ξέρω καλά πως είναι από τα αγαπημένα σου κομμάτια χειμώνα-καλοκαίρι, που δύσκολα αποχωρίζεσαι. Ο λόγος;

Μαζί τους μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα στυλ, να τονίσεις τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία σου και φυσικά να κάνεις fashion statement με τις μοδάτες εμφανίσεις σου.

Τα χρόνια άλλαξαν και οι ιδέες περί συνδυασμών παρήλθαν, αφού πλέον το φόρεμα δεν είναι αποκλειστικότητα των βραδινών και glam εμφανίσεών μας. Έτσι εγώ σου βρήκα το πιο θηλυκό και σούπερ trendy φόρεμα της εποχής μόνο στο Zara με €19,95 και θα σου προτείνω κιόλας τρόπους για να το φορέσεις με έξτρα στυλ στις εξόδους σου.

Το φόρεμα από τα Zara που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου

Από τον χειμώνα ακόμα (και μέχρι τον επόμενο σίγουρα) είδαμε τις πασαρέλες να γεμίζουν με φορέματα σε κίτρινους τόνους, είτε μονόχρωμα, είτε εμπριμέ, ανάμεσά τους οι Fendi, Versace και Del Core που τα αποθέωσαν.

zara dress

Ενώ τα ρούχα Barbiecore ήταν τα κορυφαία του περασμένου καλοκαιριού - σε σημείο που χρωματίσαμε κυριολεκτικά τους δρόμους και τις ντουλάπες μας με ένα ποπ και έντονο ροζ - η πιο ορατή (και απροσδόκητη) τάση για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 είναι σίγουρα το κίτρινο φόρεμα.

Παρακολουθεις τις τρέχουσες τάσεις και βλέπεις τι φοράνε τα κορτίτσια στο street style, οπότε ξέρεις -όπως και εγώ- ότι ένα φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου, αφού θα το φοράς όλη την άνοιξη και θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου και το καλοκαίρι ενώ -το σημαντικότερο- θα το βρεις στο Zara μόλις με 19,95 ευρώ.

εμπριμέ φόρεμα zara

Γιατί αυτό το κομμάτι από τα Zara αποτελεί χρόνια τώρα... φετίχ των περισσότερων γυναικών, καθώς κολακεύει τη σιλουέτα και κρύβει εντέχνως τα αδύναmα σημεία στο σώμα μας.

zara φόρεμα

Είναι φουλ θηλυκό και με βασικό τόνο το κίτρινο και το στράπλες σχέδιό του, θα αναδείξει τη φινέτσα και το εκλεπτυσμένο σου γούστο, ενώ μαζί του θα κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

Πώς θα το συνδυάσεις

Δες το σαν έναν πετυχημένο καμβά όπου πάνω του μπορείς να... ζωγραφίσεις στυλιστικά! Τι σημαίνει αυτό; Μαζί του μπορείς να πειραματιστείς, να τολμήσεις, να αναδείξεις, να δημιουργήσεις.

Δες πώς θα το συνδυάσεις με πολλά από τα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου, για να κάνεις μοδάτες και πλήρως ενημερωμένες εμφανίσεις ανάλογα με την περίσταση.

Στο σινεμά: Με ένα τζιν τζάκετ (για την βραδινή ψύχρα) από πάνω και τα sneaker που θα φορέσουν φέτος όλες οι fashionistas, θα πας να δεις την αγαπημένη σου ταινία.

Στην δουλειά: Με το λευκό φαρδύ σακάκι σου - γιατί όχι και με ένα baby blue και λευκά kitten heels.

Στον καφέ με τις κολλητές: Με κίτρινο crop σακάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα, για μια εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Στην βραδινή έξοδο: Με ένα κοντό δερμάτινο μπουφάν με στρας και μυτερές γόβες, για μια "άγρια" εμφάνιση με rock-girly διάθεση.

Το φόρεμα του Zara με €19,95

στράπλες φόρεμα

Θα το βρεις εδώ