6 παπούτσια που θα βάλεις φέτος με σορτς - Και δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα

Θα ανακαλύψεις καινούργια στυλ που δεν ήξερες καν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να φοράς διαρκώς το ίδιο ποδηλατικό κολάν ή το αθλητικό σου σορτσάκι με τα βαρετά σου sneakers, όσο μοδάτα και να είναι αυτά που φοράς φέτος την άνοιξη, και μέρα με τη μέρα τα σύνολά σου με σορτς να είναι πανομοιότυπα, τότε μάλλον κάποιο λάθος κάνεις με τα παπούτσια που επιλέγεις.

Φέτος ειδικά που οι πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 γέμισαν από σορτς σε όλα σχεδόν τα σχέδια και χρώματα, από καυτά sporty και βερμούδες, μέχρι tailored κομμάτια που θυμίζουν παντελόνι κοστουμιού αλλά σε πιο κοντό μήκος, ανακαλύπτουμε όλες εκ νέου τα σορτς με μεγάλη χαρά και... προσμονή για να τα φορέσουμε.


Ωστόσο, πριν αγοράσεις ένα καινούργιο σορτσάκι ή πριν μπεις στη διαδικασία να φορέσεις αυτό που ήδη έχεις (ξανά) με αθλητικά ή σαγιονάρες (ναι και με αυτά αλλά όχι μόνο!), δες τα 6 πιο μοδάτα παπούτσια που ταιριάζουν με σορτς και μάλιστα δεν τα έχεις καν δοκιμάσει - είμαι σίγουρη!

6 παπούτσια που ταιριάζουν με σορτς και δεν έχεις δοκιμάσει

Κοντεύει η ώρα που θα δείξουμε τα πόδια μας χωρίς καλσόν και κολάν, ήδη βαρεθήκαμε τα παντελόνια και είμαστε έτοιμες να αγκαλιάσουμε τα σορτσάκια την άνοιξη αλλά και όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Για να μην δημιουργείς, λοιπόν, συνέχεια βαρετά σύνολα, δες 6 ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν φέτος με τα σορτς σου και διάλεξε αυτά που θα αναδείξουν το στυλ σου.

Τα πιο απροσδόκητα παπούτσια για να συνδυάσεις με σορτς (από τα μικροσκοπικά μέχρι τις βερμούδες) φόρεσαν τα πιο μοδάτα κορίτσια στο street style και σου δίνουν έμπνευση για να τα επιλέξεις, αφού θα γίνουν σίγουρα τα αγαπημένα σου.

Μπαλαρίνες

κόκκινο σορτσάκι
Photo by Bellocqimages Bauer-Griffin GC Images/Getty Images/Ideal Image

Tip: Το πιο μοδάτο παπούτσι της περασμένης σεζόν θα το βάλεις με σορτς στη minimal εκδοχή του, που σημαίνει σε μαύρο χρώμα και με καλτσάκια όσο ο καιρός το επιτρέπει, για την trendy πινελιά στο look.

Top choice

μπαλαρίνες μαύρες

Με στρας, €29, KeepFred

Loafers

μπεζ σορτσάκι
Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images/Ideal Image

Tip: Η ιδέα εδώ είναι να φορέσεις ένα ζευγάρι κομψά loafers για να αναδείξεις το quiet luxury style. Ξέφυγε από τα συνηθισμένα επιλέγοντας ένα ζευγάρι σε διχρωμία και με λεπτομέρειες λεοπάρ και αλυσίδα.

Top choice

loafers μαύρα

Mαύρα, €130,41, Jeffrey Campbell, favela.gr

Platforms

πλατφόρμες
Photo by Kirstin Sinclair/Getty Images/Ideal Image

Τip: Οι πλατφόρμες προσφέρουν εξίσου άνεση και στυλ. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνεις το ύψος του τακουνιού χωρίς να κινδυνεύεις να χάσεις την ισορροπία σου στον δρόμο. Οι ψαγμένες θα τα βάλουν με κάλτσες!

Top choice

καφέ πλατφόρμες

Ταμπά, €59,90, Envie Shoes

Sling backs

sporty look
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Image

Tip: Οι πρωταγωνίστριεδς στις πασαρέλες, δημιουργούν αυτόματα ένα κομψό στυλ που απογειώνει το athleisure. Για να ανεβάσεις level την εμφάνισή σου, φόρεσέ τες με κάλτσες ή επίλεξε ένα ζευγάρι γοβάκια σε φωτεινό χρώμα.

Top choice

kitten heels

Μαύρα γοβάκια, €79,90, Envie Shoes

Classic pumps

νέον γόβες
Photo by Hanna Lassen/Getty Images/Ideal Image

Tip: Είτε τις προτιμάς με τζιν σορτσάκι ή με ένα tailored shorts, οι κλασικές γόβες είναι must-have. Θα σου χαρίσουν έξτρα θηλυκότητα και trendy προσδιορισμό εάν τις προτιμήσεις σε νέον απόχρωση ή λεοπάρ prints, ενώ αν ανησυχείς μήπως... ιδρώσουν τα πόδια σου, φόρεσε κάλτσες στην ίδια απόχρωση.

Top choice

γόβες λεοπάρ

Λεοπάρ, €151, Ralph Lauren

Strappy πέδιλα

χακι σορτσάκι
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Tip: Η ιδέα εδώ είναι να δημιουργήσεις ένα κομψό office look στην πιο... κοντή εκδοχή του, δηλαδή με βερμούδα. Προτίμησε ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο χρώμα, που θα δείξουν τα πόδια σου ψηλότερα.

Top choice

strappy πέδιλα

Μαύρα πέδιλα, €54,99, Nine West, epapoutsia.gr