Η στυλίστρια των επωνύμων Audree Kate López αποκαλύπτει τα 8 κομμάτια που χρειάζεσαι στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Να τους ακούμε τους fashion experts

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα μπλουζάκια, τα παντελόνια και τα τζιν, τα αθλητικά και τα τοπ μπορεί να μην είναι τα πιο συναρπαστικά κομμάτια για το καθημερινό μας ντύσιμο, αλλά είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και φυσικά αποτελούν τη ραχοκοκαλιά στην ντουλάπα κάθε fashionista.

Είτε αγαπάς τον μινιμαλισμό είτε προτιμάς μια bold γκαρνταρόμπα, αυτά τα 8 κομμάτια που θα δεις στη συνέχεια αποτελούν τη βάση για να δημιουργήσεις μοδάτες εμφανίσεις που θα φοράς όλο τον χρόνο. Πριν τα βάλεις όμως στη shopping list σου, αξίζει να μάθουμε τι ακριβώς κάνει ένα ρούχο ή αξεσουάρ να χαρακτηριστεί ως basic item.

Η στυλίστρια των επωνύμων Audree Kate López ορίζει ως βασικό ένα κομμάτι που ταιριάζει τουλάχιστον με το μισό, αν όχι με το 75%, της γκαρνταρόμπας μας για μια συγκεκριμένη σεζόν.


Στη συνέχεια, η López, αποκαλύπτει τα 8 basic must-have που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα, μαζί με συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξεις πριν τα επιλέξεις. Από τα καλύτερα υφάσματα έως τα πιο ευέλικτα χρώματα, σου έχω όλες τις λεπτομέρειες για το ποια αξίζει να αποκτήσεις, αυτά τα κομμάτια που θα τονώσουν το στυλ σου από την άνοιξη μέχρι και όλο το καλοκαίρι.

8 κομμάτια που χρειάζεσαι στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Άνετα τζιν

Συμβουλή: Όταν πρόκειται για ένα τζιν που φοράς συνέχεια και είναι διαρκώς εκτεθειμένο, θα πρέπει να αναζητήσεις υψηλή ποιότητα που κρατήσει στον χρόνο. Προτίμησε φαρδιά κομμάτια ή γενικά σχέδια που σε βολεύουν στην καθημερινότητά σου.

Layering Τ-shirts

Συμβουλή: Προτίμησε χαλαρά κομμάτια σε ουδέτερα χρώματα (λευκό, μαύρο, γκρι) για να τα φοράς μέσα από φορέματα, κάνοντας ένα μοδάτο layering. Η καλή ποιότητα και εδώ είναι το ζητούμενο, για να εφαρμόζει σωστά το μπλουζάκι σου και να μη δείχνει παλιακό.

Δίχρωμα κολιέ

Συμβουλή: Μια υπέροχη εμφάνιση ξεκινά από το να νιώθεις αυτοπεποίθηση - και τα αξεσουάρ το πετυχαίνουν αυτό. Ένα ευέλικτο κολιέ με δύο διαφορετικές αποχρώσεις, θα χαρίσει λάμψη σε κάθε εμφάνιση, ενώ ταιριάζει εύκολα σε κάθε στυλ και περίσταση.

Oversized blazer

Συμβουλή: Ένα φαρδύ μπλέιζερ είναι απαραίτητο όχι μόνο για business casual εμφανίσεις, καθώς φοριέται πάνω από διάφορα ρούχα. Προτίμησε ουδέτερο χρώμα για περισσότερες επιλογές. Το μαύρο και το μπεζ ή λευκό είναι η πρόσταση.

Little Black Dress


Συμβουλή: Ένα κλασικό μαύρο φόρεμα είναι ένα από τα αυθεντικά και διαχρονικά στοιχεία της μόδας. Επιλέγοντας ένα μίντι μαύρο αντί για μίνι, θα εξασφαλίσεις ότι θα το φοράς σχεδόν παντού.

Λευκό πουκάμισο

Συμβουλή: Ένα κλασικό λευκό πουκάμισο με γιακά είναι κάτι σαν χαμαιλέοντας της μόδας, δημιουργώντας με την ίδια ευκολία looks από το πωρί ως το βράδυ. Βαμβακερό ή λινό, θα το βάλεις όλες τις εποχές χωρίς να σε ζεσταίνει!

Μαύρο παντελόνι

Συμβουλή: Σίγουρα έχεις πολλά στην ντουλάπα σου, αλλά η López συνιστά υφάσματα που αναπνέουν, όπως μαλλί, βαμβάκι ή λινό. Η γραμμή του είναι προτιμότερο να μην είναι πολύ φαρδιά, για εύκολους συνδυασμούς τόσο με αθλητικά όσο και με ψηλοτάκουνα.

Λευκά sneakers

Συμβουλή: Πέρα από τις τάσεις με τα χρώματα, ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά είναι το key-item που πρέπει να έχεις. Προτίμησε δέρμα υψηλής ποιότητας για να μην ανησυχείς εάν χαλάσουν ή μυρίσουν. Μπορεί να είναι λίγο ακριβότερα, αλλά εάν επενδύσεις σε ένα κλασικό σχέδιο θα τα φοράς για πολύ καιρό.