Τζιν παντελόνι: Ξέχνα το μπλε και το γαλάζιο! Αυτό το απροσδόκητο χρώμα θα φορέσεις φέτος στο repeat

Δες πώς το συνδυάζουν τα κορίτσια της μόδας στο Instagram

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Eίναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και αναμφίβολα τολμηρό, αλλά χάρη στην ουδέτερη χρωματική του παλέτα, που ταιριάζει με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας, θεωρείται ουδέτερο. Μιλάμε για ένα τζιν παντελόνι οπωσδήποτε διαχρονικό που επανέρχεται στη μόδα ξανά και ξανά, ενώ φοριέται ανεξάρτητα από τις τάσεις της σεζόν.

Ωστόσο, το 2024, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρέπει να βάλεις για λίγο στην άκρη το κλασικό μπλε ή γαλάζιο τζιν σου και να αποκτήσεις οπωσδήποτε ένα denim παντελόνι με λεοπάρ μοτίβα, αφού το εν λόγω print φαίνεται πως θα κατακλύσει τις ντουλάπες των πιο καλοντυμένων και ενημερωμένων κοριτσιών της μόδας από τώρα μέχρι και τον επόμενο χειμώνα.

Λεοπάρ πανωφόρια, παπούτσια, τσάντες και τώρα τζιν παντελόνια κυριαρχούν στο street style και οι fashionistas τα φοράνε στο repeat, αφού είναι ευέλικτα και ευκολοσυνδύαστα.

Η αναγέννηση του λεοπάρ print που θα φοράς στο repeat

Ο λόγος της αναβίωσης του λεοπάρ print είναι διπλός. Τα τελευταία χρόνια, το στυλ Scandi είναι η κυρίαρχη αισθητική — ιδιαίτερα μεταξύ της παγκόσμιας κοινότητας των fashion influencers, με τα oversized κομμάτια, τα εντυπωσιακά prints και τα "πολυεπίπεδα" ρούχα να γίνονται ο κανόνας.

Σε αυτό τον κόσμο, το λεοπάρ print ήταν πάντα όχι μόνο ένα ουδέτερο μοτίβο, αλλά και μια πρόσκληση για να δημιουργείς "παιχνιδιάρικα" looks συνδυάζοντάς το με διάφορα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου - δεν υπάρχουν κανόνες εδώ, πέρα ​​από το "more is more"!

Η άλλη τάση που φέρνει στο προσκήνιο το λεοπάρ print είναι το περίφημο στυλ "mob wife", που χαρακτηρίζεται από bold κομμάτια, χρυσά κοσμήματα και animal print. Αποτέλεσμα; Τα λεοπάρ μοτίβα έχουν πλέον προσγειωθεί σταθερά στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα.

Ξέχνα το μπλε και γαλάζιο τζιν και φόρεσε ένα λεοπάρ denim

Τα τζιν με λεοπάρ μοτίβα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αγκαλιάσεις τον μαξιμαλισμό του στυλ Scandi αλλά και να δημιουργήσεις looks που δεν θα περάσουν απαρατήρητα ακόμα και στην πιο απλή εκδοχή τους.

Θα το συνδυάσεις κυριολεκτικά με τα πάντα - από minimal κομμάτια μέχρι bold επιλογές, θα φορέσεις μαζί του όλα τα χρώματα του... ουράνιου τόξου και το σημαντικότερο, δεν θα έχεις δημιουργήσει ακόμα ένα σύνολο με τζιν παντελόνι σαν αυτά που βλέπεις παντού εκεί έξω.

Προτίμησε oversized σχέδια και wide-leg, για πιο χαλαρά looks, ενώ ένα λεοπάρ τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή είναι ιδανικό για να βγεις το βράδυ και να κάνεις εντύπωση - ειδικά εάν το mob wife style είναι το αγαπημένο σου!

Κάνε τον top casualwear συνδυασμό

Φόρεσε το λεοπάρ τζιν παντελόνι σου όπως στα 80s, ρίχνοντας μια ματιά στον top συνδυασμό που κάνει η στυλίστρια Camilla Thurman, δημιουργώντας ένα σούπερ μοδάτο και βολικό σύνολο.

Θα χρειαστείς:

Τζιν παντελόνι: Ψηλόμεσο wide-leg

leopard denim

€35,99, Stradivarius

Τ-shirt: Με bold στάμπα, για έξτρα δόσεις μαξιμαλισμού

μπλουζακι με φρούτα

€16,96, notos.gr

Αλυσίδες: Για να τονίσεις το more is more του συνόλου.

ασημί κολιέ JOOLS

Aπό ασήμι 925, JOOLS

αλυσίδα JOOLS

Από ασήμι επιχρυσωμένο, €60, JOOLS

Πουκάμισο: Με κόκκινες ρίγες για να κάνεις color blocking

ριγέ πουκάμισο κόκκινο

Φαρδύ, €24,99, Celestino

Αθλητικά: Vintage αισθητική

αθλητικά

Δίχρωμα, €105,49, Adidas Gazelle

Τσάντα: Το χρώμα της σεζόν σε ένα γαλάζιο oversized κομμάτι

γαλάζια τσάντα

Δερμάτινη, €59, Vera