Αυτό είναι το μοναδικό παπούτσι που χρειάζεσαι την άνοιξη

Ταιριάζει με όλα και θα δείξει τα σύνολά σου ακριβά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Αυτό που χρειάζεσαι καθημερινά, αφού ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, είναι να έχεις τη δυνατότητα να φοράς σύνολα με κομμάτια που είναι μέσα στις τρέχουσες τάσεις αλλά και που θα δείχνουν αβίαστα κομψά και στυλάτα. Ποντάρεις φυσικά στην capsule γκαρνταρόμπα σου με basic επιλογές, αφού έτσι οι συνδυασμοί σου θα είναι πάντα φρέσκοι και ταιριαστοί.

Τώρα την άνοιξη μπορεί λίγο να έχεις πελαγώσει με τα looks σου, αφού ο καιρός παίζει... περίεργα παιχνίδια, ωστόσο και πάλι ακολουθείς την πεπατημένη. Τζιν παντελόνι, πουκάμισο, denim jacket ή σακάκι, ένα μακρύ φόρεμα ή μια pencil φούστα είναι τα απαραίτητα.

Για να μην κολλάς λοιπόν κάθε φορά στα παπούτσια, να ξέρεις πως φέτος ένα είναι το ζευγάρι που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις κομψά σύνολα, που πηγαίνει με όλα σου τα ρούχα, είναι μεγάλη τάση στους δρόμους του κόσμου και φυσικά θα σου χαρίσει κομψότητα και πολυτέλεια, αφού αυτόματα τα ανοιξιάτικα outfits σου θα δείξουν ακριβά.

Αυτό είναι το μοναδικό παπούτσια που θα χρειαστείς την άνοιξη

Θέλεις ένα look κομψό, φινετσάτο, στυλάτο και ακριβό; Δώσε βάση στα σωστά παπούτσια! Ένας σίγουρος τρόπος για να συμβεί αυτό αυτή την άνοιξη είναι με ένα δοκιμασμένο και αληθινά κλασικό στυλ παπουτσιών: Οι μαύρες γόβες slingback.

Η μεταμορφωτική δύναμη αυτών των διαχρονικών παπουτσιών δεν είναι κάτι νέο στον κόσμο της μόδας, αλλά με μια ανανέωση φέτος στο στυλ, γίνεται το φετίχ των γυναικών. Οι υπέροχες μαύρες γόβες slingback μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και ένα απλό λευκό μπλουζάκι και τζιν σε ένα πολυτελές σύνολο, αφού υποστηρίζουν και με το παραπάνω το quiet luxury style.

Θα τα φορέσεις το ίδιο καλάμε casualwear αλλά και το βράδυ, ενώ το χαμηλό τακούνι τους (τόσο-όσο) δεν θα δυσκολέψει τα βήματά σου. Επένδυσε λοιπόν σε ένα καλό ζευγάρι μαύρες slingbacks και φόρεσέ τες μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, αφού και οι πασαρέλες της επόμενης σεζόν τις τιμούν και με το παραπάνω.

Προτίμησε ένα κλασικό σχέδιο, χωρίς διακοσμητικά, αλλά και καλής ποιότητας δέρμα για να τις φοράς για χρόνια. Δες, λοιπόν, στη συνέχεια τα καλύτερα της αγοράς για να διαλέξεις.

Διάλεξε ένα ζευγάρι slingbacks που ταιριάζουν στο στυλ σου

μαυρες γόβες

Με αγκράφα μπροστά, €79,90, Envie Shoes

γοβάκια

Διάτρητες, €820, Burberry, kalogirou.com

λουστρίνι γόβες

Από λουστρίνι, €39, Keepfred

χαμηλές γόβες

Με χρυσαφί λεπτομέρεια, €29,99, Luigi

γόβες με μπαρέτες

Με χοντρό τακούνι, €29,99, Stradivarius

γόβες με αγκράφα

Με αγκράφα, €79,95, Tamaris