Slim bag: Το νέο trend στις τσάντες για το 2024 - Κομψή και ευρύχωρη (όσο κι αν δεν το πιστεύεις)

Μια μακρόστενη σιλουέτα που χωράει όλα αόσα χρειάζεσαι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν συνήθως μεσαίες-μεγάλες τσάντες, τουλάχιστον για μια κανονική εργάσιμη μέρα, ακριβώς επειδή τείνουν να μεταφέρουν τη... μισή τους ζωή στο γραφείο! Ωστόσο, φέτος την άνοιξη μια διαφορετική σιλουέτα μάς έχει κατακτήσει την καρδιά, που την βλέπουμε να την κρατάνε τα κορίτσια της μόδας στο street style - μια slim bag που είναι το ίδιο κομψή και ευρύχωρη (όσο κι αν δεν το πιστεύεις).

Ό,τι κι αν σου θυμίζει το σχήμα της -μπάρα σοκολάτας, θήκη ποτηριών ακόμα και σκυλάκι μπασέ- αυτή η τσάντα δεν είναι τόσο μικρή και μη πρακτική όσο μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Χωράει άνετα το πορτοφόλι, το τηλέφωνο, το ρουζ και το κραγιόν, ακόμα και 1-2 σνακ, οπότε όπου κι αν την ψάξεις δικαίως θα δεις να γράφεται "sold out" και "coming soon".

Η slim bag είναι το νέο trend στις τσάντες για το 2024

Αν και οι μεγάλες τσάντες δύσκολα θα φύγουν από τη μόδα, αφού χωράνε όλη μας την... προίκα, φαίνεται πως τα σκήπτρα φέτος παίρνει μια μικρή τσάντα, που είναι φινετσάτη και χωράει τα απαραίτητα - γιατί πόσα πια να κουβαλήσεις στην καθημερινότητά σου, που δεν σου είναι και αναγκαία!

Συμπερασματικά, οι υπερβολικά μεγάλες τσάντες δεν είναι πλέον "πρωταγωνίστριες" στο καθημερινό styling, αφού οι μικρότερες εκδόσεις ανεβαίνουν... κατηγορία. Μάλιστα, είναι βολικές, καθώς η λαβή τους σε βοηθάει να την κρεμάσεις στον ώμο και η χωρητικότητά της είναι τόσο... όσο επαρκής.

Μια τσάντα σχεδιασμένη για να φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα σε βολέψει αρκετά όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι, ταιριάζει με όλα σου τα σύνολα, ενώ εάν την επιλέξεις σε ένα φωτεινό χρώμα, θα κάνεις εύκολα δήλωση μόδας, αφού θα λειτουργήσει σαν κόσμημα στο look σου.

Όλοι οι διάσημοι Οίκοι την έχουν εντάξει στις προτάσεις τους, οπότε δες πού θα βρεις το νέο trend στις τσάντες για το 2024.

Shop the trend

καφέ τσάντα

Μπορντό, €27,99, Mango

πράσινη τσάντα

Πράσινη, €24,98, Tamaris

κόκκινη τσάντα

Κόκκινη, €78, Valentino, epapoutsia.gr

μπορντό τσάντα

Kαφέ, €9,46, Temu

μπεζ τσάντα

Nude, €26, epapoutsia.gr

μεταλλιζέ τσάντα

Metallic, €41, Aldo