Αυτά τα 5 χρώματα στα παπούτσια υπόσχονται να μεταμορφώσουν τα ανοιξιάτικα looks σου

Θα τα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Καθώς μπαίνουμε στους θερμότερους μήνες σιγά-σιγά (αν και ήδη κάνει πολλή ζέστη), η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να αφήσουμε κατά μέρος το μαύρο χρώμα και να βάλουμε στις εμφανίσεις μας μερικά πιο ανοιχτά και φωτεινά χρώματα.

Είτε είσαι, λοιπόν, μαξιμαλίστρια είτε λατρεύεις τα minimal looks, μπορούμε από κοινού να συμφωνήσουμε ότι τα αξεσουάρ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αναδείξεις το στυλ σου. Ως λάτρης των παπουτσιών, προσηλώνομαι στις οριστικές τάσεις όσον αφορά στο χρώμα τους, που βρίσκονται στο επίκεντρο αυτήν τη σεζόν.

Αυτά τα πέντε ανοιξιάτικα χρώματα είναι το μόνο που χρειαζόμαστε για να βάλουμε μια γερή δόση... ευτυχίας στην ντουλάπα μας - πέρα από τους έξτρα πόντους στυλ! Η αλήθεια είναι ότι είναι αδύνατον να μην χαμογελάσεις πλατιά όπου κι αν δεις αυτές τις φρέσκες αποχρώσεις στα παπούτσια.

Ρίξτε μια ματιά, λοιπόν, στη συνέχεια για να δεις ποια είναι αυτά τα 5 χρώματα στα παπούτσια που θα μεταμορφώσουν τα ανοιξιάτικα looks σου, για να εμπνευστείς μέσα από τις εμφανίσεις των fashionistas στο Instagram και να τα ενσωματώσεις στα σύνολά σου.

5 τάσεις στα χρώματα των ανοιξιάτικων παπουτσιών

Απαλό ροζ

Αν πέρυσι ήταν η εποχή του ροζ της Barbie, φέτος κυριαρχεί κάτι πιο ελαφρύ. Το απαλό ροζ κυριάρχησε στις πασαρέλες και είναι φυσικό να βλέπουμε αυτή την χρωματική τάση να εμφανίζεται σε όλες τις βιτρίνες και στο street style.

Tip: Συνδύασε αυτόν τον παστέλ τόνο με χακί παντελόνι ή εκρού τζιν, για μια μοντέρνα εμφάνιση.

Φωτεινό κόκκινο

Το κόκκινο εξακολουθεί να είναι "παρών" στις σημειώσεις μας, αλλά στις πιο φωτεινές αποχρώσεις για την άνοιξη και όχι στις ελαφρώς βαθύτερες που φορούσαμε τον χειμώνα.

Tip: Θα το φορέσεις με καρό μπλέιζερ και τζιν τώρα, ενώ το καλοακίρι με λευκά καλοκαιρινά φορέματα.

Κομψό μπεζ

Μπορεί να νομίζεις ότι το μπεζ είναι ένα χρώμα ξεπερασμένο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ξέχασε τα μαύρα και σοκολατί-καφέ παπούτσια του χειμώνα και ξεκίνησε να συνδυάσεις τα ανοιξιάτικα ρούχα σου με μπεζ τόνους.

Tip: Θα πάρεις extra bonus εάν ταιριάξεις φέτος τα παπούτσια με την τσάντα.

Baby blue

Τα παστέλ την άνοιξη μπορεί να είναι προφανή, αλλά αυτήν τη σεζόν, το baby blue επιστρέφει δυναμικά σε ρούχα και αξεσουάρ. Όσον αφορά στο styling, μην ακολουθήσεις την πεπατημένη, αλλά συνδύασε ένα ζευγάρι γαλάζια γοβάκια με απροσδόκητα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Tip: Φόρεσέ το με λεοπάρ ή με κόκκινο και κάνε color blocking με φούξια.

Αγνό λευκό

Κατευθείαν το μυαλό πάει στα παιδικά μας χρόνια και σε παπουτσάκια με φιόγκους, λουλουδάκια και στρας. Σωστά. Κάπως έτσι είναι και τα γοβάκια ή οι κομψές μπαλαρίνες της άνοιξης, αφού το λευκό χρώμα κυριαρχεί.

Tip: Φόρεσέ το με πολύχρωμα σύνολα, με τζιν παντελόνια αλλά και με nude κομμάτια.