Ο αμφιλεγόμενος συνδυασμός παπουτσιών και παντελονιού που φοράνε αυτήν τη στιγμή τα κορίτσια της μόδας

Και τα δύο κομμάτια είναι πιο δημοφιλή από ποτέ στο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Δεν ξέρω για σένα, αλλά όταν οι cool γυναίκες στο Insta feed μου αρχίζουν να φοράνε μια νέα τάση, το προσέχω. Αυτό συνέβη τις τελευταίες δύο σεζόν περίπου. Άρχισα να βλέπω έναν αμφιλεγόμενο συνδυασμό παντελονιού και παπουτσιών, που δείχνει ξεκάθαρα όχι μόνο πως είναι πλέον τάση αλλά αποτελεί και ένα από τα πιο βολικά combo της νέας σεζόν.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι fashionistas που έχουν λατρέψει αυτό τον συνδυασμό, επιλέγοντας διάφορα χρώματα προκειμένου να δημιουργήσουν μοδάτες εμφανίσεις. Γιατί όταν συνδυάζεις ένα βολικό παντελόνι μαζί με ένα άνετο και μοδάτο παπούτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει επιτυχία το στυλιστικό αποτέλεσμα.

Ο αμφιλεγόμενος συνδυασμός παπουτσιών και παντελονιού των fashionistas

Τη νέα σεζόν φαίνεται πως ένα από τα πολλά παντελόνια που κάνουν θραύση στο street style δεν είναι άλλο από το βολικό και στυλάτο track pants, αυτό το παντελόνι φόρμας δηλαδή που δεν το βάζεις πλέον μόνο στη γυμναστική σου αλλά το προτιμάς ακόμα και το βράδυ με ψηλοτάκουνα.

Τα κορίτσια της μόδας στο Instagram το συνδυάζουν επιτυχημένα με μπαλαρίνες, δημιουργώντας κομψά σύνολα, που φοράνε στην καθημερινότητά τους, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας με τις εμφανίσεις τους στους δρόμους του κόσμου.

Άλλωστε, τα παντελόνια φόρμας έχουν ανέβει... κατηγορία τα τελευταία χρόνια, ενώ και οι μπαλαρίνες είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ, επομένως η εμφάνιση αυτή όχι μόνο είναι εξαιρετικά εύκολη για να τη δημιουργήσεις αλλά θα κάνεις κιόλας fashion statement.

θα ολοκληρώσεις το σύνολο με μοδάτα μπλουζάκια, από T-shirt με στάμπα μέχρι σακάκια και γιλέκα, για ένα outfit που θα σε πάει εύκολα από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στη βόλτα σου.

Shop the trend

παντελόνι φόρμας favela

Παντελόνι φόρμας, €69,99, Puma, favela.gr

μπαλαρίνες envie shoes

Μπαλαρίνες, €69,90, Envie Shoes

γαλάζια μπλούζα marksandspencer.gr

Γαλάζιο top, €42,99, Marks & Spencer

Ολοκλήρωσε το look με

κολιέ diamondjools

Μενταγιόν από ροζ χρυσό, Κ18, Diamond Jools

τσάντα kalogirou.com

Backpack, DKNY, €138, kalogirou.com