Αυτό το top από τα Zara των 6,95 ευρώ θα το βάλεις με όλα σου τα τζιν

Σε έξι χρώματα για να τα πάρεις όλα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Τι αναζητάς πιο πολύ αυτή την εποχή; Ένα βολικό μπλουζάκι που θα μπορείς να φοράς με όλα σου τα τζιν παντελόνια και παράλληλα να είναι οικονομικό και στυλάτο. Όλες το ίδιο θέλουμε, ειδικά αυτή τη μεταβατική εποχή, που ο καιρός μας κάνει πολλά παιχνίδια.

Τι σημαίνει αυτό; Θέλουμε ένα top που θα φοριέται άνετα μόνο του και όταν το βράδυ κάνει λίγη ψυχρούλα, να ρίχνουμε από πάνω το μπουφανάκι μας, δημιουργώντας ένα μοδάτο look. Τα crop tops έχουν ακριβώς αυτήν τη λογική, δηλαδή είναι πολυμορφικά κομμάτια που πέρα από τον basic χαρακτήρα τους, μπορούν να φρεσκάρουν στη στιγμή ένα σύνολο.

Χρειάζεσαι λοιπόν ένα αμάνικο crop top σε διάφορες αποχρώσεις, για να μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς και μάλιστα ένα οικονομικό κομμάτι που θα σου κοστίσει 6,95 ευρώ και θα το βρεις στα Zara. Προτίμησέ το σε έναν από τους 6 χρωματικούς τόνους που θα δεις και μετά άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη...

Το top από τα Zara των 6,95 ευρώ που θα βάλεις με όλα σου τα τζιν

Αναφέρομαι αρχικά στον συνδυασμό του με τα τζιν παντελόνια της σεζόν ακριβώς επειδή αυτά φοράμε περισσότερο τη mid-season και δύσκολα τα αποχωριζόμαστε. Στο street style οι συνδυασμοί με μπλουζάκια είναι άπειροι και ένα crop top πάντα είναι απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα μας.

beige top zara

Τα κοντά τοπάκια δεν χάνουν ποτέ την αξία τους στο χρηματιστήριο της μόδας και γίνονται βασικά σε όλα σχεδόν τα χρώματα, ενώ φέτος προτίμησε nude τόνους αλλά και πράσινο ή κίτρινο του βουτύρου. Θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, αφού με τα σωστά παπούτσια και τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να... μεγαλουργήσεις στυλιστικά.

crop top zara

Έτσι φρόντισε να αποκτήσεις αυτό το minimal top από τα Zara με μόλις 6,95 ευρώ και θα το ευχαριστηθείς από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο. Ειδικά με τα wide-leg τζιν παντελόνια σου αλλά και μέσα από ανδρόγυνου τύπου κοστούμια, βάζοντας μια θηλυκή πινελιά στο σύνολο.

top zara

Θα το βρεις εδώ μαζί με 5 ακόμα χρωματικές επιλογές