Ταξίδι με αεροπλάνο: Οι Γαλλίδες φοράνε 6 στυλ στο repeat

Είναι οι πιο κομψές travellers σε όλο τον κόσμο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το CDG (γνωστό και ως αεροδρόμιο Charles de Gaulle) είναι ένα μαγικό μέρος στο Παρίσι. Και μην μου πεις γιατί μιλάω σήμερα για αεροδρόμια και όχι για πασαρέλες ή επιδείξεις μόδας, γιατί απλούστατα συναντάς εκεί τις πιο καλοντυμένες ever Γαλλίδες που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο.

Κι αν εκεί υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες σχετικά με το βάρος της βαλίτσας, από την άλλη το μέρος αυτό θα σε εμπνεύσει για να... κοπιάρεις αυτόματα τα πιο chic σύνολα των Παριζιάνων, αυτά που επιλέγουν για να ταξιδέψουν με αεροπλάνο.

Οι Γαλλίδες σού δείχνουν 6 outfits για να φορέσεις στο ταξίδι με αεροπλάνο

Είναι σίγουρα οι πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο, που πετυχαίνουν με λίγα και καλά να δημιουργήσουν φινετσάτες εμφανίσεις στην καθημερινότητά τους. Το στυλ των Γαλλίδων είναι αξεπέραστο όπου κι αν τις συνατήσεις, ενώ όταν πρόκειται για συγκεκριμένες περιστάσεις είναι πάντα πολύ προσεκτικές στις επιλογές τους.

Έτσι όταν ταξιδεύουν με αεροπλάνο φροντίζουν να φοράνε βολικά ρούχα, να ακολουθούν τις τάσεις, πάντα βάζοντας μια δική τους προσωπική πινελιά και φυσικά να νιώθουν -και να είναι- κομψές καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Έτσι εάν δεν αντιγράψεις αυτές όταν πρόκειται να ταξιδέψεις με αεροπλάνο, ε, ποιες θα αντιγράψεις;

Δες, λοιπόν, στη συνέχεια 6 outfits που σου δείχνουν, για να πετύχεις το πιο κομψό airport style, λαμβάνοντας έμπνευση από τις φινετσάτες επιλογές τους και τη διαφορετική αισθητική τους σε κάθε σύνολο, αλλά και το στυλ που προτιμούν.

Στυλ: Prêt-à-Porter

Ένα από τα πιο συνηθισμένα στυλ που θα συναντήσεις είναι αυτό που ονομάζω "prêt-à-porter" γνωστό και ως "ready-to-wear. Αυτή η γυναίκα είναι ήδη ντυμένη για τις διακοπές της πριν αυτές ξεκινήσουν. Επιλέγει μια άνετη εμφάνιση για το ταξίδι, που της επιτρέπει μόλις προσγειωθεί στον προορισμό της να βγει κατευθείαν για βόλτα, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα!

Στυλ: Τα πάντα... όλα!

Ο επόμενος τύπος ταξιδιώτη είναι αυτή που ονομάζουμε "τα πάντα... όλα!". Οι Γαλλίδες μισούν τις πολλές βαλίτσες, έτσι οι περισσότερες ταξιδεύουν μόνο με μια χειραποσκευή. Αυτό σημαίνει ότι φοράνε όσο περισσότερα ρούχα μπορούν στο αεροπλάνο, ώστε η βαλίτσα τους να μπορεί να μεταφέρει τα υπόλοιπα. Σημείωσε καπέλα, layering και μεγάλες τσάντες.

Στυλ: The walking... blanket

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείχνεις κομψή στο αεροδρόμιο χωρίς να θυσιάζεις καθόλου την άνεσή σου; Φορώντας ένα πλεκτό μάξι φόρεμα. Είσαι βασικά μια... κουβέρτα για τον δρόμο! Για τις Γαλλίδες, που δίνουν πραγματικά προτεραιότητα στην άνεση, αυτό το κομμάτι είναι βασικό για το ταξίδι σου με το αεροπλάνο.

Στυλ: Business Casual

Δώσε έμφαση στη λέξη "casual". Στις Γαλλίδες αρέσει να χρησιμοποιούν basic ρούχα και να τα μπλέκουν με πολυτελή κομμάτια. Έτσι ένα ριγέ γαλάζιο πουκάμισο συνδυάζεται άριστα με track pants και φυσικά μοδάτες (και ακριβές) μπαλαρίνες και τσάντα, δημιουργώντας ένα look με upper αισθητική.

Στυλ: Back to the basics

Mινιμαλιστές της δεκαετίας του '90... ενωθείτε! Ο καλύτερος τρόπος για να μην ξεχάσεις το αγαπημένο σου φανελάκι ή το τζιν στο σπίτι, είναι να τα φορέσεις στο αεροπλάνο. Μάλιστα, όσο πιο απλό το outfit, τόσο το καλύτερο!

Στυλ: Mob wife

Αν και τα περισσότερα looks που βλέπεις στο αεροδρόμιο ακολουθούν μινιμαλιστικό προσανατολισμό, υπάρχουν και τα κορίτσια αυτά που λατρεύουν τον μαξιμαλισμό. Οπότε όλα εδώ εξαρτώνται από ένα εντυπωσιακό πανωφόρι (λεοπάρ κατά προτίμηση) και πολλά χρυσαφί αξεσουάρ. Are you ready?