Live in Levi’s: Οι must-have προτάσεις της Levi’s για να φορέσεις τo double denim trend σαν πραγματική fashionista

Τζιν πάνω σε τζιν για σούπερ στυλάτες εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Live in Levi’s: Οι  must-have προτάσεις της Levi’s για να φορέσεις τo double denim trend σαν πραγματική fashionista

Φέτος το double denim trend είναι παντού - και θα συνεχίσει και όλο το φθινόπωρο. Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι ότι ένα total jean look είναι τολμηρό για σένα και χρειάζεται... στυλιστικό θάρρος για να το υποστηρίξεις, καλά θα κάνεις να αλλάξεις γνώμη και να το δοκιμάσεις επιλέγοντας τα must-have Levi's κομμάτια, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μοδάτες casualwear εμφανίσεις.

Επανέφερε στην μνήμη σου την εικόνα του Justin και της Britney γύρω στο 2001 ή, εναλλακτικά, αυτή την παιδική ή εφηβική "στολή" του παρελθόντος και αυτόματα θα ανακαλύψεις ότι το double denim είναι ένα από τα πιο cool και εύκολα looks που μπορείς να υιοθετήσεις τώρα την άνοιξη.

Αν, λοιπόν, σου αρέσουν τα boilersuits ή αν ασπάζεσαι την τάση του tonal-dressing, τότε είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις να φοράς τζιν πάνω-κάτω. Ειδικά μόλις ανακαλύψεις τη νέα συλλογή της Levi's "Live in Levi's®" για το 2024, δεν θα βλέπεις την ώρα και τη στιγμή να σετάρεις τα must-have κομμάτια της σειράς.

Φόρεσε το double denim trend σαν πραγματική fashionista

Μπλούζες, τζιν παντελόνια, jackets, φούστες και γιλέκα από τη νέα συλλογή της Levi's "Live in Levi's®" θα σου δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις άπειρους συνδυασμούς, παίρνοντας έμπνευση και από το βίντεο με τίτλο The Floor Is Yours, στο οποίο ο χορός αντιπροσωπεύει τον θετικό αντίκτυπο της ανάληψης δράσης.

* Το βίντεο δημιουργήθηκε σε σκηνοθεσία του Omar Jones και χορογραφία της Sherrie Silver και απεικονίζει μια ομάδα φίλων "κολλημένων" σε έναν συμβατικό, καθηλωμένο κόσμο, μέχρι που ένα άτομο τολμά να κινηθεί και να σπάσει το καλούπι. Αυτό πυροδοτεί μια συναρπαστική, αλυσιδωτή χορευτική σκηνή.

Για μένα, είναι ένα εύκολο "ζευγάρωμα" που απαιτεί λίγη μόνο προσπάθεια και σκέψη για να δημιουργήσεις τα πιο stylish double denim looks της σεζόν. Ένα τζιν καμπάνα συνδυάζεται άριστα με ένα denim γιλέκο και μια τζιν μίνι φούστα δημιουργεί το τέλειο twin set με το top της, ενώ θα ολοκληρώσεις ιδανικά τα σύνολά σου με T-shirt και μπουφάν Levi's.

Άφησε απλώς τη φαντασία σου ελεύθερη και "δούλεψε" στυλιστικά τα looks σου για να βγεις στους δρόμους της πόλης πιο στυλάτη από ποτέ. Γιατί η νέα καμπάνια της Levi's σε εμπνέει να υποστηρίξεις αυτό που θέλεις να κάνεις (και να φορέσεις) με τον δικό σου τρόπο, ωθώντας την κουλτούρα της εξέλιξης.

Τα must-have κομμάτια για να υιοθετήσεις την τάση double denim

τζιν καμπάνα Levi's

τζιν μπουστάκι Levi's

τζιν μπουφάν Levi's

τζιν παντελόνι Levi's

τζιν καμπαρντίνα Levi's

τζιν γιλέκο Levi's

τζιν μίνι φούστα Levi's

τζιν φούστα Levi's

τζιν μπλούζα Levi's

Συνδύασέ τα με

τζιν μπλουζάκι Levi's

μπουφάν πιλότου Levi's

Info

  • Τα προϊόντα Levi’s είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα: Γλυφάδα ( Πλατεία Εσπερίδων 3) & Ν. Ερυθραία (Χ. Τρικούπη 135).
  • Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Levi’s ® σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ο Όμιλος Φάις.