Victoria Beckham x Mango: 10 must-have για μια θηλυκή και "καυτή" εμφάνιση

Η τέλεια capsule συλλογή εάν αγαπάς το minimal στυλ με αρκετές δόσεις σεξαπίλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η Victoria Beckham x Mango είναι η τέλεια capsule συλλογή αν αγαπάς το minimal στυλ, όπου η θηλυκότητα συναντά τον αισθησιασμό. Η Victoria Beckham λατρεύει την Ισπανία. Και την αγαπά παρά το γεγονός ότι, όπως αποκάλυψε πρόσφατα το ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στην ποδοσφαιρική καριέρα του συζύγου της, ο χρόνος που πέρασε στην ιβηρική χώρα δεν ήταν ειδυλλιακός.

"Συχνά ένιωθα παρεξηγημένη», λέει από το γραφείο της στο Λονδίνο. "Και συνέβη επίσης όταν ζούσα στη Μαδρίτη. Ο τρόπος που μίλησαν τα ΜΜΕ για μένα, οι εικόνες που δημοσίευσαν... Είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι πλέον ο κόσμος επιτέλους ξέρει την αλήθεια".

Το 2024 τής πρόσφερε την ευκαιρία να ανανεώσει την σχέση της με την Ισπανία χάρη σε μια συνεργασία μεταξύ του δικού της brand και του καταλανικού κολοσσού της high street fashion Mango. Πρόκειται για μια capsule συλλογή μέσω της οποίας η Βρετανίδα σχεδιάστρια κάνει προσιτά στο ευρύ κοινό μερικά από τα πιο εμβληματικά μοντέλα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

"Είναι πάντα συναρπαστικό να παρατηρείς ότι κάποιος φοράει ένα από τα κομμάτια μου", λέει. "Δεν χρειάζεται να είναι ένα διάσημο πρόσωπο. Αρκεί να δω μια γυναίκα σε ένα εστιατόριο ή στον δρόμο να φορά ένα από τα σχέδιά μου για να με κάνει περήφανο. Σήμερα οι γυναίκες έχουν τόσες πολλές επιλογές στη διάθεσή τους, οπότε αν επιλέξουν εμένα, είναι τιμή».

10 must-have Victoria Beckham x Mango για μια θηλυκή εμφάνιση

Διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 23 Απριλίου, η capsule συλλογή Victoria Beckham x Mango περιλαμβάνει πολλά από τα best-seller που έχει προτείνει το brand της Victoria κατά τη διάρκεια των 16 χρόνων ζωής του, από το τέλειο κοστούμι για κάθε περίσταση μέχρι τη διαχρονική καμπαρντίνα ή το σούπερ θηλυκό slip φόρεμα.

Έτσι, σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου ξεκίνησε τη φιλόδοξη επιχειρηματική της περιπέτεια, η Victoria Beckham ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμη κίνηση προς το μέλλον, αποτινάζοντας την ταμπέλα της στυλίστριας των διασημοτήτων και προσφέροντας τα ρούχα της σε όλες τις γυναίκες που τη λατρεύουν - ειδικά 10 must-have για μια "καυτή" και θηλυκή εμφάνιση.

Το iconic slip dress

Θα το επιλέξεις σε ροδακινί, μαύρο ή λιλά, για μια στοχευμένη και στυλάτη εμφάνιση.

λιλά φόρεμα

Λιλά slip dress, €160 - Θα το βρεις εδώ

Το tailored κοστούμι

Θα το φορέσεις και μαζί και χώρια, δημιουργώντας stylish looks.

μαύρο σακάκι

Μαύρο σακάκι κοστουμιού, €170 - Θα το βρεις εδώ

μαύρο παντελόνι

Μαύρο παντελόνι κοστουμιού, €105 - Θα το βρεις εδώ

Το αντρικό πουκάμισο

Ελαφρώς απαλό, με μακριά μανίκια και κλειστό γιακά: αυτά είναι τα τρία στοιχεία που καθορίζουν το τέλειο πουκάμισο σύμφωνα με τη Victoria Beckham!

ριγέ πουκάμισο

Ριγέ πουκάμισο, €80 - Θα το βρεις εδώ

Η καμπαρντίνα

Κλασικό πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικαεία γκαρνταρόμπα. Μακρύ και ελαφρώς φαρδύ, εκφράζει όλη τη μυστηριώδη γοητεία του!

καμπαρντίνα

Καμπαρντίνα, €270 - Θα την βρεις εδώ

Το ντραπέ φόρεμα

Είναι το πιο θηλυκό κομμάτι της συλλογής και αυτό που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

ντραπέ φόρεμα

Ντραπέ φόρεμα, €160 - Θα το βρεις εδώ

To croset φόρεμα

To πλεκτό φόρεμα σε λευκό και μαύρο θα το φορέσεις με το μπικίνι ή το ολόσωμο στην παραλία - και όχι μόνο!

κροσέ φόρεμα

Λευκό, €105 - Θα το βρεις εδώ

Μπορντό σανδάλια

Ψηλοτάκουνα ή φλατ, το χρώμα αυτό είναι το "ουδέτερο" της Victoria.

μπορντό πέδιλα

Flats, €120 - Θα τα βρεις εδώ

Κοσμήματα-αλυσίδα

Το αξεσουάρ με αλυσίδα (κολιέ, τσόκερ και σκουλαρίκια) είναι για τη Victoria Backham απαραίτητα για να χαρίσουν ένα "twist" σε κάθε εμφάνιση.

κολιέ αλυσίδα

Κολιέ, €69,99 - Θα το βρεις εδώ

Η hobo τσάντα

Μια shopper ψάθινη σε μαύρο χρώμα είναι ιδανική για να περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι (και πολλά ακόμα) και κατάλληλη για τα all-day looks σου.

μαύρη τσάντα

Τσάντα, €160 - Θα την βρεις εδώ