8 fancy looks που φοράνε οι fashionistas στην έξοδό τους για φαγητό

Θα ξεκινήσεις να τα φοράς από σήμερα το βράδυ!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Μπορεί να μη δίνεις και τόση σημασία στα καθημερινά σου σύνολα για τη δουλειά ή τη βόλτα (αν και δεν νομίζω ότι το κάνεις), αλλά όταν πρόκειται να βγεις για φαγητό με παρέα ή με τον σύντροφό σου, οικογενεικά ή με κολλητούς, σίγουρα σκέφτεσαι μέρες πριν τι θα φορέσεις - κι εγώ το ίδιο κάνω.

Δεν ξέρω τι μας κάνει και "κολλάμε" με την έξοδο αυτή, να είμαστε λαμπερές και κομψές ταυτόχρονα, μέσα σε looks που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και παράλληλα trendy. Τις τάσεις ποτέ δεν τις προσπερνάμε και φυσικά όταν πρόκειται για βραδινή έξοδο πάντα δίνουμε βάση σε αυτό το κάτι παραπάνω που θα μας ενθουσιάσει - και τους άλλους επίσης!

Με βάση αυτά, λοιπόν, εξαρτάται από το εστιατόριο στο οποίο θα πας και την ατμόσφαιρα, οπότε δεν θα πρέπει να νιώθεις πίεση να ντυθείς ντε και καλά για... δείπνο. Θα πρέπει να φοράς ό,τι θέλεις. Αλλά αν σου αρέσει, παρόλα αυτά, να κάνεις μια διαφορετική εμφάνιση, δες στη συνέχεια 8 fancy looks που επιλέγουν οι fashionistas, που ναι μεν είναι φανταχτερά αλλά δεν απαιτούν καθόλου μεγάλη προσπάθεια.

8 fancy looks που φοράνε οι fashionistas στην έξοδό τους για φαγητό

Κόκκινο μίνι φόρεμα + δερμάτινο jacket

Slim cardigan + μίνι φούστα

Σατέν πουκάμισο + μαύρη Α line φούστα

Crop σακάκι + τζιν παντελόνι + sneakers

Girly top + κάπρι + mules

Σατέν co-ord + γόβες

Λευκό στράπλες φόρεμα + mules

Μαύρο hatler-neck μάξι φόρεμα + γόβες

Να θυμάσαι...

  • Οι άνετες γραμμές θα σε κρατήσουν ευδιάθετη όλη την ώρα. Γιατί τα πολύ στενά κομμάτια θα σε κάνουν να νιώθεις άσχημα και θα σου χαλάσουν τη διάθεση - και δεν το θέλεις.
  • Δεν λέω, φόρεσε ψηλοτάκουνα αλλά πρόσεξε να είναι άνετα και να μην σε "χτυπάνε". Δοκίμασέ τα μια μέρα πριν στο σπίτι για να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα.
  • Απόφυγε τα πολύ βαριά κοσμήματα στα χέρια, γιατί όταν τρως δεν είναι ό,τι καλύτερο να χτυπάνε... τα βραχιόλια σου πέρα δώθε. Επίσης προτίμησε κοντά κολιέ για να μην τα... μαζεύεις από τη μακαρονάδα σου!