Sneakers & φόρεμα: Ο πιο δυνατός συνδυασμός της άνοιξης - Πώς θα αποφύγεις τα λάθη που κάνουν όλες

Για ένα κομψό και στυλάτο αποτέλεσμα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ο συνδυασμός φορέματος και αθλητικών παπουτσιών είναι ο πιο δυνατός συνδυασμός για την άνοιξη, αλλά και ένας από τους αγαπημένους των fashionistas: Οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι και μπορούν να προσαρμοστούν - (κυριολεκτικά) σε κάθε περίσταση, τόσο για πιο casual εμφανίσεις - ακόμα και για τα κορίτσια του street style - και για τις πιο κλασικές και σικάτες γυναίκες.

Ποιοι είναι όμως οι μοντέρνοι συνδυασμοί για την άνοιξη καλοκαίρι 2024; Στον σημερινό οδηγό επέλεξα 5 εμφανίσεις από τις οποίες θα αντλήσουμε έμπνευση, που προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση και στυλ - λαμβάνοντας προφανώς υπόψη τις τάσεις τόσο στα ρούχα όσο και στα sneakers και σημειώνοντας τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο styling.

Sneakers & φόρεμα: Πώς θα αποφύγεις τα λάθη που κάνουν όλες

Σατέν φόρεμα + vintage sneakers

Το λευκό σατέν φόρεμα είναι ένα από εκείνα τα ρούχα που -ανάλογα με τον τρόπο που συνδυάζεται- προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε περίσταση, τόσο για καθημερινές εμφανίσεις με sneakers όσο και για το βράδυ, ολοκληρώνοντας το outfit με ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι. Σε αυτή την περίπτωση συνδυάζεται με ασορτί blazer και vintage sneakers - μαζί με γυαλιά cat eye.

Πρόσεξε: Μην μπλέξεις πολλά χρώματα μαζί αλλά πόνταρε στη μονοχρωμία για να δείξει η σιλουέτα σου ψηλόλιγνη.

Μικρό μαύρο φόρεμα + χρωματιστά sneakers

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι σίγουρα ένα από τα μοντέρνα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, ειδικά αν έχει ντραπέ λεπτομέρειες που ενισχύουν τη σιλουέτα. Συνδύασέ το με πολύχρωμα vintage sneakers και καπέλο μπέιζμπολ - για μια μοδάτη και φρέσκια καθημερινή εμφάνιση.

Πρόσεξε: Το μέγεθος του φορέματος, να μην είναι πολύ στενό και διαγράφει άκομψα το σώμα σου. Προτίμησε ντραπέ λεπτομέρειες για πιο chic αποτέλεσμα.

Πλεκτό μίντι φόρεμα + sneakers μποτάκια

Πρακτικό και μοντέρνο, το πλεκτό φόρεμα είναι σίγουρα η πιο casual -και chic- επιλογή για ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Σε αυτή την περίπτωση συνδυάζεται με ένα oversized τζιν μπουφάν και μποτάκια sneakers.

Πρόσεξε: Το μήκος του φορέματος, εάν είσαι petite, να μην ακουμπά τα μποτάκια, γιατί η σιλουέτα σου θα δείξει άκομψη.

Κοντό γκρι φόρεμα + ασορτί αθλητικά παπούτσια

Για πιο basic look, το μίνι tank φόρεμα, προσθέτοντας ένα πουκάμισο ή τζάκετ στην εμφάνιση, δεν πρέπει να απουσιάζει από τις μοδάτες εμφανίσεις της σεζόν. Για ένα στοχευμένο look, φόρεσέ το με ασορτί χρωματικά sneakers.

Πρόσεξε: Το ύφασμα του φορέματος να είναι "καλό", για να έχεις μια upper class εικόνα, που θα αναδείξει το στυλ σου.

Ριγέ φόρεμα + χρωματιστά αθλητικά παπούτσια

Αν αγαπάς το χρώμα, για το καλοκαίρι από την γκαρνταρόμπα σου φρόντισε να μην λείπει ένα βαμβακερό φόρεμα, με κλασικό κόψιμο ή ένα shirt-dress αυστηρά με ρίγες, που θα συνδυάσεις με άνετα χρωματιστά sneakers.

Πρόσεξε: Τα sneakers σου να αντανακλούν τις αποχρώσεις του φορέματος.