Αυτό το jacket από το Zara κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου - Είναι η top επιλογή για το Πάσχα

Θα το βρεις στα τέσσερα πιο μοδάτα χρώματα της άνοιξης

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τι αναζητάς πιο πολύ αυτή την εποχή; Ένα βολικό πανωφόρι -ούτε μουφάν, ούτε σακάκι, ούτε πουκάμισο- που θα μπορείς να φοράς με όλα σου τα τζιν παντελόνια και παράλληλα να είναι οικονομικό και στυλάτο. Όλες το ίδιο θέλουμε, ειδικά αυτή τη μεταβατική εποχή, που ο καιρός μας κάνει πολλά παιχνίδια.

Τι σημαίνει αυτό; Θέλουμε overshirt που να μην είναι πολύ χοντρό, να ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια από την ντουλάπα μας και να μπορούμε να το φορέσουμε το ίδιο καλά σε casualwear σύνολα αλλά και πάνω από τα slip φορέματά μας το βράδυ - σκεφτόμαστε παράλληλα και τις καλοκαιρινές μας διακοπές σε νησί.

Αυτό το... πουκαμισο-μπουφάν, λοιπόν, έχει ακριβώς αυτήν τη λογική, δηλαδή είναι πολυμορφικό κομμάτι που πέρα από τον basic χαρακτήρα του, μπορεί να φρεσκάρει στη στιγμή ένα σύνολο.

Θα το βρεις στο Zara μόνο με 25,95 ευρώ και μάλιστα στα τέσσσερα πιο μοδάτα χρώματα της σεζόν -χακί, μπλε, λευκό και γκρι- για να μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Διάλεξε, λοιπόν, αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και μπορεί να απογειώσει τα κομμάτια της ντουλάπας σου και μετά άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη...

Το jacket από τα Zara των 25,95 ευρώ δεν θα το βγάλεις από πάνω σου

Αναφέρομαι αρχικά στον συνδυασμό του με τα τζιν παντελόνια της σεζόν ακριβώς επειδή αυτά φοράμε περισσότερο τη mid-season και δύσκολα τα αποχωριζόμαστε. Στο street style οι συνδυασμοί είναι άπειροι, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να απουσιάζει από τα spring outfits της εποχής.

denim jacket zara

Ένα από τα πιο basic κομμάτια όχι μόνο στο... χρηματιστήριο της μόδας αλλά και στην capsule γκαρνταρόμπα σου, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη τη σεζόν, ενώ το καλοκαιράκι μαζί του θα αντιμετωπίσεις την βραδινή ψυχρούλα όπου κι αν βρίσκεσαι για διακοπές.

denim jacket zara

Γιατί τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κομμάτι που φοριέται σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, αφού με το σωστό σύνολο και τα κατάλληλα αξεσουάρ μαζί του μπορείς να... μεγαλουργήσεις στυλιστικά.

Έτσι φρόντισε να αποκτήσεις αυτό το overshirt από τα Zara με μόλις 25,95 ευρώ στην απόχρωση που σου αρέσει από τις 4 προτάσεις και θα το ευχαριστηθείς από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο. Ειδικά πάνω από τα wide-leg τζιν παντελόνια σου, με τις βερμούδες, τις μάξι φούστες σου αλλά και τα lingerie φορέματά σου, θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα!

denim overshirt zara

Μπλε overshirt, €25,95 - Θα το βρεις εδώ