5 basic κομμάτια που θα φοράς με το τζιν σου την άνοιξη

Πρωταγωνιστούν στο street style και τα φοράνε τα it-girls

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Υπάρχουν αρκετά κομμάτια που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και το τζιν είναι ένα από αυτά. Το παντελόνι αυτό είναι βασικός πυλώνας λόγω της ευκολίας του, του cool χαρακτήρα του και του γεγονότος ότι είναι πάντα ελκυστικό χάρη στον ατελείωτο αριθμό των διαθέσιμων στυλ.

Μπορείς να βάλεις τζιν με σχεδόν οτιδήποτε και πάντα να δείχνεις κομψή και μοδάτη, ενώ ανεξάρτητα από την εποχή θα το συνδυάσεις με όλες τις τάσεις αλλά και με ρούχα βασικά από την capsule γκαρνταρόμπα σου και εκείνο θα δείχνει το ίδιο κομψό και φινετσάτο.

Για την άνοιξη είναι ξεκάθαρο ότι τα τζιν είναι πρωταγωνιστές στις εμφανίσεις μας, αφού θα το συνδυάσεις εύκολα με όλα τα απλά σου ρούχα, ωδή στον μινιμαλισμό. Δες λοιπόν στη συνέχεια 5 από τα πιο minimal κομμάτια που θα φορέσεις με τζιν για την άνοιξη, από μπλουζάκια μέχρι παπούτσια και πανωφόρια, δεν θα σταματάς να τα φοράς με το denim σου τους επόμενους μήνες.

5 basic κομμάτια που θα φοράς με το τζιν σου την άνοιξη

Μαύρες sling-backs

Οι γόβες sling-back είναι αναμφίβολα μία ακόμα μεγάλη τάση της σεζόν. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο - και κομψό και φινετσάτο- από το να φοράς ένα υπέροχο ζευγάρι σε μαύρο χρώμα με τζιν.

Off-the-shoulder tops

Ένα πράγμα είναι σίγουρο - δεν θα πειστώ ποτέ ότι ένα τοπ και ένα τζιν παντελόνι δεν δημιουργούν μια κομψή εμφάνιση. Ο συνδυασμός δεν αποτυγχάνει ποτέ και μπορεί εύκολα να κάνει δήλωση μόδας ακόμα και με τα πιο απλά κομμάτια. Το κλειδί είναι να ανακαλύψεις τη σωστή εφαρμογή. Και ευτυχώς, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Tweed blazer

Είναι ένας τόσο εύκολος τρόπος για να κάνεις οποιοδήποτε ντύσιμο να φαίνεται πιο ανεβασμένο. Το quiet luxury σε όλο του το μεγαλείο.

Κλασική καμπαρντίνα

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που θα προσθέσει αμέσως μια πολυτελή αίσθηση σε οποιοδήποτε ντύσιμο, αυτό είναι μια καμπαρντίνα. Φόρεσέ την πάνω από το τζιν σου και voilà - έχεις άμεση τόνωση της αυτοπεποίθησης.

Φαρδύ λευκό πουκάμισο

Το απλό αυτό κομμάτι μόλις συνδυαστεί με το τζιν δημιουργεί μια ισορροπημένη και στοχευμένη εμφάνιση. Άλλο συν; Υπάρχουν άπειρα σχέδια για κάθε προσωπικό στυλ.