Μαύρο ολόσωμο μαγιό: 5 τάσεις του καλοκαιριού που θα σε δείξουν πιο αδύνατη

Κρύβουν τις αδυναμίες στο σώμα και τονίζουν τα κάλλη μας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ωδή στο ολόσωμο μαύρο μαγιό! Ένα iconic μοντέλο αν σκεφτούμε ότι ήταν και το αγαπημένο της Marilyn Monroe, της Romy Schneider, της Lady Diana και πάει λέγοντας... Ωστόσο, αν ως παιδιά το βλέπαμε ως το "μαγιό της μαμάς", γιατί φορούσε πάντα και μόνο αυτό, τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί.

Το μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι στην πραγματικότητα το τέλειο κόλπο για να δείξεις πιο αδύνατη, καλύπτοντας πόντους στην κοιλιά, για πάραδειγμα, με το σωστό σχέδιο, που το μπικίνι συνήθως δεν το επιτρέπει.

Επιπλέον λειτουργεί εύκολα και ως τοπ, που θα συνδυάσεις με σορτς ή tailored κοστούμι και μάξι φούστα, ενώ εάν δεν έχεις όρεξη να πας σπίτι για να αλλάξεις μετά την παραλία, θα το φορέσεις με το πλεκτό φόρεμά σου ή με ένα παρεό και είσαι έτοιμη για ποτό.

Η Alexa Chung, για παράδειγμα, το φόρεσε ήδη στα πρώτα της μπάνια για το καλοκαίρι του 2024, σε minimal γραμμή, οπότε καταλαβαίνεις ότι γίνεται αυτόματα τάση. Θέλεις τίποτα καλύτερο, λοιπόν, από ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που θα σε δείξει πιο αδύνατη και παράλληλα θα είναι top trend της σεζόν;

Μαύρο ολόσωμο μαγιό: 5 τάσεις για το καλοκαίρι 2024 που θα σε δείξουν αδύνατη

Σίγουρα έχεις ένα τουλάχιστον στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Αυτό το μαγιό είναι από τα αγαπημένα στην παραλία, που όλες μας το βάζουμε πάντα στη βαλίτσα των διακοπών μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Γι' αυτόν το λόγο είναι μια καλή ιδέα να αποκτήσεις φέτος περισσότερα από ένα, επιλέγοντας ένα από τα 5 σχέδια σε μαύρο ολόσωμο μαγιό που αδυνατίζουν κιόλας.

Ντραπέ

μαύρο ολόσωμο μαγιό στράπλες

Στράπλες, €61,50, Bluepoint

Με V ντεκολτέ

μαύροολόσωμο μαγιό με V

Με φαρδιές τιράντες, €34,99, H&M

Ρετρό με ζωνάκι

ολόσωμο μαύρο μαγιό με κορδόνια

Με κορδόνια στο στήθος, €9,99, Decoro

Με βολάν

ολόσωμομαύρο μαγιόμε βολάν

Με σούρες, €34,99, Η&Μ

Με σούρες στο πλάι

ολόσωμο μαύρο μαγιό με σούρες

Με τιράντες, €33,90, Bluepoint