Το πιο cute μπικίνι trend πρωταγωνιστεί και φέτος στις παραλίες

Βάλε στη βαλίστα των διακοπών σου όσα περισσότερα σχέδια μπορείς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Όλες γνωρίζουμε ότι οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται. Κάποιες δυσκολεύονται να τα καταφέρουν και να μείνουν στο προσκήνιο αρκετό διάστημα και άλλες τα πάνε πολύ καλύτερα. Και ακόμα περισσότερες είναι απλώς φευγαλέες, που διαρκούν μόνο μία ή δύο σεζόν.

Υπάρχουν όμως και αυτά τα trends, που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τα βλέπεις διαρκώς μπροστά σου

και θα είναι η πρώτη σου σκέψη όταν θέλεις να ξεχωρίσεις ή να δημιουργήσεις ένα look ταυτόχρονα safe και στυλάτο. Στην κατηγορία λοιπόν αυτή και με ορίζοντα μπροστά μας τις καλοκαιρινές διακοπές, βρίσκεται ένα μπικίνι που παραμένει σταθερή αξία στις beachwear επιλογές μας κάθε χρόνο - και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στις παραλίες.

Το πιο cute μπικίνι trend πρωταγωνιστεί και φέτος στις παραλίες

Τα φλοράλ μπικίνι δεν μπαίνουν εύκολα στο περιθώριο, με τους σχεδιαστές κάθε χρόνο και τα brands να δημιουργούν ευφάνταστα σχέδια για να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι διασημότητες που φορούν όμορφα μαγιό με μοτίβα λουλουδιών.

Από τα μπικίνι με κορδόνια μέχρι τα μπαντό και τα τριγωνάκια, είναι ξεκάθαρο ότι τα φλοράλ μπικίνι θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος στις παραλίες του κόσμου, οπότε εσύ πάρε ένα "bikini inspo", αρχικά από τις Olivia Rodrigo και January Jones, που τα φόρεσαν ήδη και στη συνέχεια απόκτησε τα top κομμάτια της αγοράς για να φορέσεις στις φετινές διακοπές σου.

μπικίνι με φαρδύ σλιπ lunasplendida.com

Μπικίνι με φαρδύ σλιπ, €90, Luna, lunasplendida.com

πράσινο φλοράλ μπικίνι

Τριγωνάκι, €9,99, Decoro

κίτρινο φλοράλ μπικίνι

Κίτρινο, €14,99, Η&Μ

ροζ φλοράλ μπικίνι

Γκοφρέ, €2,99, Luigi

μπικίνι φλοράλ με ενίσχυση

Με ενίσχυση, €13,50, GSecret

Τι να προσέξεις: Προτίμησε φέτος λεπτά φλοράλ μοτίβα και μικρά ανθάκια, που είναι must. Εάν είσαι petite επέλεξε ένα μπικίνι που δένει ψηλά στους γοφούς ενώ εάν διαθέτεις καμπύλες καλύτερα να προτιμήσεις ένα πιο φαρδύ σλιπ, που θα σου καλύψει περισσότερο την περιοχή της κοιλιάς