Ξαφνικά αυτό το print παίρνει τη θέση των φλοράλ για τους επόμενους μήνες

Είναι αυτό το μοτίβο που αγαπάς... να μισείς μέσα από 7 looks για να εμπνευστείς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η άνοιξη πάντα συνοδεύεται από φλοράλ μοτίβα σε ρούχα και αξεσουάρ, αφού είναι το αγαπημένο print της εποχής. Ωστόσο, για όλη την επόμενη σεζόν ένα ρετρό print παίρνει τη θέση του και πρωταγωνιστεί στο street style ανά τον κόσμο αλλά και στην γκαρνταρόμπα των πιο μοδάτων κοριτσιών εκεί έξω.

Από τον χειμώνα ακόμα τα λεοπάρ μοτίβα κυριάρχησαν σε πασαρέλες και διάσημους Οίκους, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις βιτρίνες των πιο στυλάτων μπουτίκ αλλά και στην ντουλάπα μας. Από παντελόνια και φούστες, μέχρι πανωφόρια και παπούτισα, αυτό το ρετρό print από τα 90s γίνεται μανία και φοριέται από όλες, παραγνωνίζοντας το φλοράλ και την κυριαρχία του.

Το ρετρό print που παίρνει τη θέση του φλοράλ τους επόμενους μήνες


To leopard print είναι διαχρονικό και δύσκολα θα το δεις εκτός μόδας, αν και ή το αγαπάς πολύ ή το μισείς! Ωστόσο, αποδεικνύεται ένα από τα πιο ευέλικτα της σεζόν, αφού εύκολα λειτουργεί σαν μαύρο στο styling, ταιριάζει ιδανικά με κόκκινο και γαλάζιο, που είναι τα must χρώματα της νέας σεζόν και φυσικά μαζί του θα δημιουργήσεις total σύνολα που μοιάζουν πολυτελή.

Φόρεσέ το σε μάξι φορέματα και wide-leg τζιν παντελόνια αλλά και σε μαγιό και μίνι φούστες, για να κάνεις τη διαφορά. Να θυμάσαι ότι του πάνε πολύ τα πολλά χρυσαφί κοσμήματα, ενώ εάν είσαι συντηρητικός τύπος με τα prints, βάλε στην γκαρνταρόμπα σου ένα ζευγάρι leopard ψηλοτάκουνα.

Το street style αποθεώνει το leopard print


Tip: Ένα ολόσωμο leopard μαγιό θα το φορέσεις και σαν body με φούστες και παντελόνια.


Tip: Μια μάξι slip φούστα θα την ευχαριστηθείς όλο το καλοκαίρι με τα τοπ σου. Τόλμησε να τη συνδυάσεις με πουά, για μια one-of-a-kind εμφάνιση.


Tip: Συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με leopard πουκάμισο και αυτόματα θα δείξει το look σου ακριβό. Το δέσιμο στον λαιμό είναι η μοδάτη πινελιά στο look.


Tip: Τι σου είπα για το χρώμα; Το leopard παντελόνι ταιριάζει με τους πιο φωτεινούς τόνους του ουράνιου τόξου!


Tip: Ένα biker short είναι η καλύτερη επιλογή για τις πρωινές σου εμφανίσεις. Με ένα φωτεινό τοπ και mules θα βγεις άνετα και το βράδυ!


Tip: Ένα leopard lingerie φόρεμα αποτελεί την πιο safe (και θηλυκή) επιλογή για όλα τα βραδινά καλέσματα της νέας σεζόν.