Αυτές είναι οι 4 φούστες που φοράνε τώρα οι fashionistas αντί για τις μίνι

Το πιο λατρεμένο κομμάτι όλων των εποχών πρωταγωνιστεί στο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Καταρχάς, σε καμία περίπτωση δεν... υπονοώ ότι οι μίνι φούστες είναι εκτός. Εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς και φυσικά θα παραμείνουν έτσι είτε είναι... στη μόδα είτε όχι. Ωστόσο, οι τάσεις στις φούστες αποκτουν μεγαλύτερη ποικιλία, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε πολλά και διαφορετικά σύνολα.

Και η αλήθεια είναι ότι το να βλέπεις διαρκώς τις ίδιες και τις ίδιες φούστες είναι λίγο βαρετό - στυλιστικά σίγουρα! Επομένως είναι αναζωογονητικό να βλέπεις διαφορετικά σχέδια, με 4 φούστες να κάνουν δυναμικά την παρουσία τους στο street style και οι fashionistas να τις τιμούν και με το παραπάνω στις εμφανίσεις τους.

Οι πιο μοντέρνες... μη μίνι φούστες της σεζόν, τόσο για casual, off-duty περιστάσεις όσο και για επίσημες εκδηλώσεις, αποδεικνύουν περίτρανα την ευελιξία των συγκεκριμένων στυλ. Δες πώς τις συνδυάζουν στους δρόμους του κόσμου και εμπνεύσου, γιατί πολύ σύντομα το τζιν παντελόνι σου θα μπει στο περιθώριο!

4 φούστες που φοράνε τώρα οι fashionistas αντί για μίνι

Μάξι λευκή φούστα


Στην αρχή φαινόταν λίγο τυχαίο ότι οι μακριές λευκές φούστες θα κέρδιζαν τόσο πολύ... έδαφος στο street style, αλλά πλέον κυριαρχούν παντού. Ταιριάζουν με τα πάντα και φαίνονται μοδάτες και φρέσκες ανεξάρτητα από τους συνδυασμούς.

Μάξι εμπριμέ φούστα


Θα έχουμε πάντα τη δεκαετία του '90 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000 να μας εμπνέουν όσον αφορά στη μόδα. Αυτήν τη φορά, οι εμπριμέ slip φούστες διεισδύουν στις ντουλάπες μας και τις επικαιροποιούν στυλιστικά. Ο πιο cool συνδυασμός τους, με φλατ παπούτσια.

Μάξι Α line φούστα


Είναι ίσως η πιο όμορφη τάση της σεζόν στις φούστες, είναι βασικά ο αντίποδας στις μίνι, με τις δυνατότητες στο styling να είναι ατελείωτες τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις.

Pencil φούστα


Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο chic κομμάτια, ειδικά όταν είναι χαμηλόμεσες και το μήκος τους φτάνει ακριβώς κάτω από το γόνατο.