Αντί για τζιν: 10 σύνολα για να φορέσεις από Δευτέρα στη δουλειά

Θα τα βολευτείς και τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού που το denim παντελόνι δεν φοριέται!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Yπάρχει μια αμφιλεγόμενη άποψη: Το τζιν είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να φορέσεις το καλοκαίρι. Μην με παρεξηγείς. Είναι απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα, αλλά όταν κάνει ζέστη έξω, το τελευταίο πράγμα που θέλεις να βάλεις είναι ένα denim κομμάτι.

Σε τελική ανάλυση, ποιος θέλει να ιδρώνει στις υψηλές θερμοκρασίες, "στριμωγμένος" σε ένα τζιν παντελόνι; Νομίζω δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να περπατάς στους δρόμους της πόλης με ντάλα ήλιο και ζέστη και να φοράς τζιν. Αλλά και πέρα από αυτό, δεν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια;

Έτσι τώρα που ζεσταίνει ο καιρός, αλλά και για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του styling με επίσης μοδάτα looks στην καθημερινότητά σου, προτίμησε να δεις στη συνέχεια 10 σύνολα που θα φοράς από τη Δευτέρα στη δουλειά αλλά και όλο το καλοκαίρι αντί του τζιν.

10 σύνολα για να φορέσεις από Δευτέρα στη δουλειά αντί για τζιν

Class up


Το μυστικό για να δείχνεις φινετσάτη. Ένα στράπλες τοπ σε συνδυασμό με χαλαρό παντελόνι και ίσια πέδιλα λειτουργεί πάντα.

Feminine style


Ένα nude slip φόρεμα με statement σκουλαρίκια και thong σανδάλια είναι ο ορισμός της θηλυκότητας.

Casual trendy


Ένα φανελάκι κάτω από ένα πουκάμισο με κουμπιά σε συνδυασμό με βερμούδα και διχτυωτά flats, θα σου επιτρέψει να ισορροπήσεις την γραμμή μεταξύ formal και frindly σε ένα office look.

Dress on the go


Άλλο ένα αλάνθαστο office look για το καλοκαίρι. Ένα λινό shirt-dress, που με την προσθήκη ευφάνταστων αξεσουάρ, από αυτά που φοριούνται με φορέματα, θα γίνει σούπερ μοδάτο σύνολο.

Linen elegance


Είναι η εποχή του λινού και τι πιο ενημερωμένο από μια μάξι λινή φούστα και μοντέρνες Mary-Jane και έχεις το τέλειο καλοκαιρινό ντύσιμο.

Tailored chic


To κοστούμι του καλοκαιριού δεν χρειάζεται παντελόνι. Φόρεσέ το με μίνι πλισέ φούστα και κάνε την εμφάνιση πιο μοδάτη με ένα ζευγάρι slim snekaers.

Pure white


Εάν δεν μπορείς να φορέσεις μίνι φούστα ή μίνι φόρεμα στο γραφείο, μια εύκολη φόρμουλα στην οποία μπορείς να βασιστείς είναι το λινό σετ. Φαρδύ παντελόνι με ασορτί πουκάμισο σε λευκό χρώμα θα γίνει το αγαπημένο σου για τις ζεστές μέρες.

Crochet best


Η μεγαλύτερη γοητεία του τζιν είναι το πόσο εύκολο είναι να το φορέσεις, αλλά σκέψου έξυπνα και επέλεξε ένα πλεκτό σύνολο, που είναι το ίδιο βολικό και φυσικά πολύ πιο κομψό.

Formal chic


Θέλεις να είσαι κομψή και ταυτόχρονα τόσο... όσο θηλυκή. Ένα γιλέκο θα σου προσφέρει και τα δύο χαρακτηριστικά, ενώ συνδυασμένο με ένα tailored παντελόνι θα γίνει η αγαπημένη σου "στολή εργασίας".

Minimal fan


Για εκείνα τα βράδια που θέλεις να πιεις ένα ποτό μετά τη δουλειά, ένα λινό twin set με τοπ και μάξι φούστα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.