Αυτή η τσάντα θα σου κλέψει την καρδιά όλο το καλοκαίρι

Είναι στυλάτη και χωράει όλα τα απαραίτητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Η κατ’ εξοχήν τσάντα θαλάσσης, στη φαντασία μας, είναι η ψάθινη τσάντα. Και ανέκαθεν το πιστεύουμε αυτό. Ωστόσο, οι τάσεις της νέας σεζόν μάς λένε ότι άλλη είναι η νέα "βασίλισσα" των εμφανίσεών μας και όχι μόνο με τα beachwear looks μας.

Γιατί τι θέλουμε από αυτήν τη ζωή;. Μια τσάντα βολική, που να είναι και στυλάτη αλλά και να χωράει τα απαραίτητα - και είναι πολλά! Η απόλυτη it-bag του καλοκαιριού θα σου κλέψει την καρδιά και δύσκολα θα την αποχωριστείς, αφού ταιριάζει με όλα τα casualwear σύνολά σου και μπορεί, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξεις, να κάνει δήλωση μόδας σε όλη την εμφάνισή σου.


Η τσάντα που θα σου κλέψει την καρδιά το καλοκαίρι

Φέτος συναγωνίζεται επάξια την "αδελφή" της, την ψάθινη τσάντα, και κερδίζει έδαφος από όλες τις απόψεις. Η πάνινη τσάντα θα γίνει η αγαπημένη της σεζόν και όχι φυσικά στη βασική εκδοχή της, δηλαδή μια απλή shopping bag που πας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή μεταφέρεις το φαγητό σου στη δουλειά.


Για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 η πάνινη τσάντα είναι εκλεπτυσμένη χάρη στις κομψές δερμάτινες λεπτομέρειες, στα ριγέ σχέδια αλλά και στα φωτεινά χρώματα, διατηρώντας παράλληλα την πρακτικότητα που πάντα τη χαρακτήριζε. Έτσι θα είναι ο καλύτερός σου φίλος ακόμα και στην πόλη για ανέμελες και cool εμφανίσεις.

Πάνινη τσάντα: 5+1 top επιλογές

canvas bag bmb bags

Tote bag, Kelly, €50, BMB Bags

tote canvas bag kalogirou.com

Ροζ, Michael Kors, €365, kalogirou.com

ριγέ πάνινη τσάντα favela.gr

Ριγέ, €160, Saint Barth, favela.gr

canvas bag beige kalogirou.com

Μπεζ, €85, Karl Lagerfeld, kalogirou.com

πάνινη τσάντα slolia d

Εμπριμέ, €189, Silia.D

tote bag sorenahandmade.com

Τιρκουάζ, Sorena