Αυτά είναι τα 2 δοκιμασμένα κομμάτια όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Είσαι έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά - και στυλάτη!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Eκείνες τις μέρες που παίρνω μια βαθιά ανάσα και δεν ξέρω πραγματικά τι να φορέσω ή βιάζομαι για να φύγω αλλά δεν θέλω κιόλας να είμαι προχειροντυμένη, πιάνω δύο δοκιμασμένα κομμάτια που ξέρω ότι θα με βγάλουν από την πόρτα με στυλ ανεξάρτητα από την εποχή.

Είναι αγαπημένα κλασικά σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα όχι μόνο γιατί εύκολα δημιουργούμε μαζί τους στυλάτα looks αλλά επειδή πάντα αποτελούν safe επιλογή στην... στυλιτική βιασύνη, για να έχουμε στυλ, με έναν συνδυασμό που ποτέ δεν είναι passe.

Δύο δοκιμασμένα κομμάτια όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί σε πανικό λόγω βιασύνης και πιάνεις ό,τι βρεις μπροστά σου για να φορέσεις; Πολλές. Έτσι ένα κλασικό πουκάμισο με κουμπιά και ένα τζιν παντελόνι, το αγαπημένο σου, είναι τα δύο δοκιμασμένα κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.


Φόρεσε αυτά τα κλασικά basic items μαζί με παπούτσια που ταιριάζουν στην περίσταση, κράτησε μια μοδάτη τσάντα και είσαι έτοιμη σε 10 λεπτά ή και λιγότερο. Συνδύασε το σύνολο με κομψά αξεσουάρ και ανέδειξε το quiet luxury style όπως του αξίζει!


Highlight: Aυτήν τη σεζόν, προτίμησε να βάλεις μπαλαρίνες, mules, kitten heels ή Mary Jane για μια στοχευμένη εμφάνιση - αν και γρήγορη! To πουκάμισο μπορεί να είναι ριγέ γαλάζιο, λευκό ή και μαύρο, ενώ το τζιν αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Shop the look

jean marksandspencer.com

Ψηλόμεσο τζιν, €39,99, Marks & Spencer

λευκλο πουκάμισο kattis.gr

Κοντομάνικο πουκάμισο, €27,80, Kattis Fashion

mary janes envieshoes.gr

Sling-back, €79,90, Envie Shoes

σκουλαρίκια με μαργαριτάρι krinaki.com

Σκουλαρίκια με μαργαριτάρι, Krinaki Handmade Jewellery

τσάντα klou.com

Τσάντα, Enormus, €500, K.Lou Collection