Από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι: Αυτό το παπούτσι από το Zara με 29,95 ευρώ έχει γίνει ανάρπαστο

Τα κορίτσια της μόδας το φοράνε στο repeat σαν... κόσμημα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Τα χαμηλά παπούτσια είναι στην κορυφή των τάσεων και των προτάσεων για πολλές σεζόν τώρα και σίγουρα για καλό λόγο. Είναι άνετα χωρίς να θυσιάζεται το στυλ και τα βρίσκεις σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων. Προσωπικά, είμαι τόσο ευγνώμων γι' αυτό τον παρατεταμένο... έρωτα για τα flat παπούτσια, καθώς μετά βίας αντέχω λίγες ώρες με τακούνια.

Αυτήν τη σεζόν, τα κορίτσια της μόδας αγαπούν ιδιαίτερα και φοράνε στο repeat μια συγκεκριμένη σιλουέτα, σε ένα μόνο χρώμα - τουλάχιστον αυτό βλέπεις περισσότερο στις fashionistas από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι και πάει λέγοντας...

Και πού αλλού καλύτερα για να το βρεις από το Zara, μόλις με 29,95 ευρώ για να το φοράς κι εσύ με όλα σου τα σύνολα, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας, καθώς λειτουργεί σαν κόσμημα στα πόδια, δείχνει εύκολα όλα τα looks ακριβά και δημιουργεί φινετσάτες εικόνες και εκλεπτυσμένες εμφανίσεις.

Το παπούτσια από τα Zara των 29,95 ευρώ έχει γίνει ανάρπαστο

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές από εδώ για τις αγαπημένες μπαλαρίνες των τελευταίων σεζόν, αλλά ένα σχέδιο δείχνει να είναι στην κορυφή και ένα χρώμα να διατηρεί τα σκήπτρα στο στυλ των trendsetters.


Οι διχτυωτές μπαλαρίνες είναι από αυτές τις τάσεις των παπουτσιών που πρέπει να παρακολουθήσεις με προσοχή, ενώ το χρώμα που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δεν είναι άλλο από το έντονο κόκκινο.

Το ενδιαφέρον για τα κόκκινα flats είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός δύο βασικών τάσεων αυτήν τη στιγμή: τα χαμηλά παπούτσια από τη μία, όπως είπαμε προηγουμένως, και τα κόκκινα κομμάτια γενικά, είτε πρόκειται για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.


Ένα υπέροχο κόκκινο flat παπούτσι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βάλεις το δημοφιλές αυτό χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου και να αποκτήσεις μια φρέσκια εικόνα με πολύ λίγη προσπάθεια. Και φυσικά θα το βρεις στο Zara με 29,95 ευρώ, για να το φοράς όλη τη σεζόν.

Τop choice

τζιν παντελόνι και κόκκινες μπαλαρίνες zara

κόκκινες διχτυωτές μπαλαρίνες zara

Kόκκινες διχτυωτές μπαλαρίνες - Θα τις βρεις εδώ