6 "απροσδόκητα" basics θα αναβαθμίσουν το στυλ σου χωρίς προσπάθεια - Είναι "πρωτοπόρα" στις προτιμήσεις

Δες ποια επιλέγουν τα κορίτσια της μόδας στο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα basic κομμάτια είναι η "ραχοκοκαλιά" μιας capsule γυναικείας γκαρνταρόμπας που σέβεται τον ευατό της! Αυτές οι ευέλικτες επιλογές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι που εξισορροπούν τις καθημερινές μας εμφανίσεις και αποτελούν τη βάση για να δημιουργήσουμε μοδάτα σύνολα, προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές.

Και ναι, ορισμένες από τις πιο κομψές fashionistas εκεί έξω θεωρούν ότι τα basics δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμούνται - το αντίθετο, πρέπει να ποντάρουμε σε αυτά όχι μόνο ως μια safe επιλογή, αλλά και για να αναβαθμίσουμε το καθημερινό μας στυλ.

Έτσι 6 απροσδόκητα "βασικά" γίνονται... απαραίτητα για να τονίσουμε το στυλ μας και να φρεσκάρουμε τις εμφανίσεις μας ενόψει, μάλιστα του καλοκαιριού. Οπότε δες στη συνέχεια ποια φοράνε οι fashionistas στους δρόμους του κόσμου και κάνε κι εσύ παρόμοιους συνδυασμούς.

6 "απροσδόκητα" basics θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Γιλέκο


Εφαρμοστό ή λίγο πιο μακρύ ακόμα και hatler εκκντρικό, το βλέπουμε παντού. Το γιλέκο φοριέται στο repeat είτε κάνοντας layering, αλλά και σκέτο, για μια θηλυκή εικόνα πάνω από ένα tailored παντελόνι ή τζιν.

Relaxed τζιν


Ξέρω ότι έχεις στην ντουλάπα σου πολλά τζιν παντελόνια, αλλά το χαλαρό κυριαρχεί ως το καλύτερο basic. Είτε πρόκειται για μια ίσια σιλουέτα είτε για ένα κομμάτι με φαρδιά μπατζάκια, αυτό το τζιν θα αναδείξει κάθε σου εμφάνιση.

Γκρι πουκάμισο


Αγαπάς το λευκό, που είναι all-time classic και σίγουρα έχεις και ένα ριγέ πουκάμισο. Φέτος απόκτησε ένα γκρι κομμάτι και συνδύασέ το... απρόσμενα. Με μπεζ, κόκκινο ή λευκό τζιν παντελόνι.

Βερμούδα


Είναι το πιο "άκομψο" κομμάτι για πολλές, που δύσκολα το προτιμούν. Ή θα βάλουν παντελόνι ή καυτό σορτς. Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, να σε πληροφορήσω ότι φέτος με μια βερμούδα θα δημιουργήσεις το πιο elegant στυλ όλες τις ώρες.

Λευκό φανελάκι


Κάθε χρόνο τα ανανεώνεις γιατί αλλάζει το χρώμα τους με τα πλυσίματα και μοιάζουν "δεύτερα". Φρόντισε να αποκτήσεις 2-3 καλά κομμάτια, για να δείχνουν πάνω σου κομψά και στυλάτα.

Λεπτή μαύρη ζώνη


Αξεσουάρ... πασπαρτού, αφού θα το βάλεις με τα πάντα. Θα δημιουργήσεις μέση στο φαρδύ σου φόρεμα, θα αναδείξεις μια pencil φούστα, ενώ το τζιν σου θα δείξει πιο κομψό με μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση. Η ποιότητα και εδώ κάνει τη διαφορά.