Είσαι καλεσμένη σε παιδικό πάρτι γενεθλίων; 6 στυλάτα και κομψά outfits για την περίσταση

Για να είσαι ταυτόχρονα καλοντυμένη και μοντέρνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι η εποχή που τα καλέσματα δίνουν και παίρνουν, όχι μόνο για γάμους (που ξέρεις ποια φορέματα θα φορέσεις) και βαφτίσεις αλλά και για παιδικά πάρτι γενεθλίων, που είτε είσαι μαμά παιδιού που θα συνοδέψεις είτε είσαι κολλητή των γονιών που διοργανώνουν το πάρτι, προβληματίζεσαι με το τι θα φορέσεις.

Η αλήθεια είναι ότι ένα κάλεσμα σε πάρτι γενεθλίων δεν μοιάζει με κανένα άλλο, γιατί πρέπει να είσαι ταυτόχρονα μοδάτη αλλά και "σωστή" για την περίσταση. Είτε πρόκειται για ένα πάρτι λίγο πιο δραστήριο για τους μεγάλους είτε είναι χαλαρό όπου θα πιεις ένα ποτό με τους φίλους σου, εσύ οφείλεις να διαλέξεις το ενδεδειγμένο σύνολο, για να δημιουργήσεις μια εμφάνιση πρακτική και casual αλλά ταυτόχρονα και αβίαστα κομψή.

Αν δυσκολεύεσαι, λοιπόν, και προβληματίζεσαι για να δημιουργήσεις το τέλειο outfit για το εν λόγω κάλεσμά σου, δες στη συνέχεια 6 στυλάτα και κομψά looks που ταιριάζουν ιδανικά στην περίσταση αλλά και σε κάθε στυλ. Η λίστα περιλαμβάνει άνετα ρούχα και ταυτόχρονα μοδάτα, με βάση τις τρέχουσες τάσεις της σεζόν, που θα σου εγγυηθούν ότι θα είσαι η πιο κομψή καλεσμένη στα παιδικά γενέθλια.

6 κομψά και στυλάτα outfits για να φορέσεις σε παιδικό πάρτι γενεθλίων

Τζιν παντελόνι


Tip: Για μια φινετσάτη εμφάνιση πόνταρε στα βασικά σου, όπερ σημαίνει ένα ίσιο τζιν παντελόνι και ένα all-time classic πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το look με μπαλαρίνες και μια statement τσάντα, απογειώνοντας το πιο φινετσάτο minimal style.

Μάξι φούστα


Tip: Είναι η χρονιά τους, οπότε μια μάξι φούστα της επιλογής σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. προτίμησε μία elegant με τούλι και ισορρόπησέ την με ένα casual λευκό πουκάμισο.

All black


Tip: Αν θέλεις κάτι κομψό και σοφιστικέ ταυτόχρονα, τότε αυτό το all black outfit είναι η λύση. Βάλε λίγη λάμψη με ντελικάτα χρυσά κοσμήματα και είσαι έτοιμη.

Floral prints


Tip: Ιδανικό για ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων της σεζόν, αυτό το καλοκαιρινό jumpsuit θα σου εξασφαλίσει μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ταυτόχρονα χαλαρή και μοδάτη, ειδικά εάν το συμπληρώσεις με μοντέρνες ρομαντικές μπαλαρίνες.

Classic B&W


Tip: Μείνε σταθερή σε μια ασπρόμαυρη χρωματική παλέτα για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό σύνολο για το επόμενο παιδικό πάρτι που πρέπει να παρευρεθείς. Συνδύασε ένα λευκό φόρεμα με μαύρα αξεσουάρ και πρόσθεσε χρυσά κοσμήματα για μια glam πινελιά.

Chic & casual


Tip: Μια χαλαρή παντελόνα και ένα minimal γιλέκο θα σε βολέψουν πολύ, ειδικά εάν θέλεις να τονίσεις την κομψή casual πλευρά σου. Τα αθλητικά παπούτσια κάνουν ιδανικό κοντράστ με μια φινετσάτη τσάντα.